Grekland, en livrädd pudel klarar sig undan branden genom att gömma sig i en ugn - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Grekland, en livrädd pudel klarar sig…
Tyska polisen väcker larm om ett nytt sätt som används av tjuvar: läs här Ett litet bildtest- mängden hästar du ser på bilden skulle kunna avslöja något om din personlighet

Grekland, en livrädd pudel klarar sig undan branden genom att gömma sig i en ugn

Av sofia
2.773
Advertisement

Den här sommarens bränder har försatt Grekland i kris, både på ett ekonomiskt och på ett själsligt plan. Så mycket som 47 anlagda bränder som från den 23 juli i nordöstra Athen, förstört delar av Attika och tvingat de grekiska myndigheterna att slå larm och be EU om hjälp. Till minne av brandoffren som i dagens läge är 91 personer, en siffra som tyvärr antagligen kommer att stiga, förklarades landssorg. Så inför all denna misströstan, sticker små berättelser med ett lyckligt slut ut för hoppet som de sprider i människornas hjärtan. De blir virala, som den här om hur en liten pudel räddades.

Pubblicato da Artemis Kyriakopoulou su Giovedì 26 luglio 2018

Vi är i Mati, en stad som tyvärr blivit symbol för bränderna som skakat Grekland. Det är här som räddningstjänsten i en skog funnit en liten hund som gömt sig i en vedugn. Det rör sig om en blandras med pudel, som när lågorna kom fann ett oväntat skydd i det här picnic området. Den lilla hunden vara helt täckt av aska och damm, i ett verkligen misert tillstånd men hade åtminstone sällskap av det man tror är ett syskon.

Det tog två och en halv timme att övertala honom om att komma ut från sitt gömställe som räddat livet på honom och till slut togs de två hundarna till en veterinär.

Videon som ni ser filmades av de som räddade honom och har spridits på nätet under kort tid. Det var inte svårt att hitta ett nytt hem till hunden, men chocken från branden var dock såpass stor att den inte kalarade av att anpassa sig till det nya boendet och befinner sig nu igen på centret för övergivna djur.

Pudeln och hans bror tillhör gruppen av hundratals skadade djur (350) som räddats mellan Mati och Kinéta enligt veterinären på Vets Volunteers Action.

Tags: DjurHundarAktuellt

Pubblicato da Artemis Kyriakopoulou su Giovedì 26 luglio 2018
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack