Den unga killen river sönder hans skylt, men den hemlöse mannen har ingen aning om vilken överraskning han strax ska få - TittaPaVideon.se
x
Den unga killen river sönder hans skylt,…
24 bilder på hundar som gör det svårt att hålla sig för skratt En mamma förolämpar en

Den unga killen river sönder hans skylt, men den hemlöse mannen har ingen aning om vilken överraskning han strax ska få

28 Juli 2018 • Av sofia
6.388
Advertisement

Finns det något mer tillfredställande än att veta att man verkligen gjort någon annan lycklig? Trollkarlen Rob Anderson känner till den känslan väl och även om hans handlingar till en början inte verkar särskilt vänliga, så avslöjar i slutändan hans trick något både trevligt och generöst! I det här fallet ser vi honom närma sig en krigsveteran utan en fast bostad för att läsa hans skylt. Det som sker sedan kommer att få er att bli tårögda!

En sötsur magi...

Trollkarlen förklarar: "Jag hade hört talas om den här veteranen som drev runt på gatorna och bad om en liten hjälp utan att störa någon, alltid vänlig och med ett leende på läpparna".

På hans skylt står det: "Utan fast bostad och försöker att kämpa på. Vad som helst går bra. Må Gud välsigna er".

Rob Anderson närmar sig och ber om att få läsa hans skylt på närmare håll...

Eftersom det står "vad som helst går bra" så ritar han först på skylten, sedan börjar han riva den i bitar. Först i två, sedan i fyra och varje gång frågar han veteranen "Om vad som helst går bra...går det här också bra?".

Mannen har ingen som helst våldsam reaktion. Han tittar förvånat på killen men utan att bli arg, däremot frågar han om han åtminstone kan få behålla den svarta spritpennan som killen tagit med sig så att han kan göra en ny! Inte många hade reagerat så här...

Hur det slutar? Ja, det får ni se i videon här nedan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack