Hitta blommor varje dag utanför dörren: här är grannen som alla vill ha - TittaPaVideon.se
x
Hitta blommor varje dag utanför dörren:…
Hur man förbereder kanelstekta äppelringar som din gom inte kommer att glömma Några fraser som en man säger som kan få oss att förstå att han inte längre är kär

Hitta blommor varje dag utanför dörren: här är grannen som alla vill ha

09 Juni 2018 • Av Linda Solari
3.647
Advertisement

Känner du till artiga grannar som välkomnar nyinflyttade med några små presenter som ett välkomstgest? Att det har hänt dig personligen eller om du bara har sett det på film, är det definitivt tur att bo i en stadsdel så undebar och tillmötesgående. En liten gest kan få oss att känna oss omedelbart hemma, även på ett nytt och okänt ställe, vilket gör oss lugna.

Det här är den historia vi vill berätta handlar om flytt blommor och två nya vänner: Rosie och Willow.

Rosie märkte genast något konstigt i sitt nya hem: på verandan hittade hon snittblommor, som om någon hade lagt där av någon anledning.

Först trodde hon att blommorna hade dragits dit av vinden, så som det kan bli; men senare, med ökning av antalet blommor vid dörren till huset, började hon undra vad det handlade om, och framför allt, vem som gjorde det. En blyg granne? En hemlig beundrare? Blommorna fortsätte att komma, utan attavslöja mysteriet.

En dag får Rosie ett oväntat besök: en okänd katt slappade i korridoren, som om den var hemma!

Rosie får reda på att det är katten till några av sina grannar, och att trots att den är älskad och bortskämd av sina ägare, är den ett mycket socialt djur som gillar att lämna sitt hem, känd och älskad av alla i grannskapet.

Advertisement

Och vem kan motstå denna katts charm?

Ingen! Och alla i området visar sin kärlek och lämnar den mat eller pappkartonger där den kan lägga sig bekvämt när den inte är hemma!

Under tiden fortsätter Rosie att få blommor ... tills en dag hon avslöjade mysteriet.

Slutligen kunde Rosie själv en dag med sina egna ögon se den mystiska beundrarnas identitet.

Här i trädgården gick den tyst med en rosa blomma i sin mun, Willow katten i grannskapet! Om hon inte hade sett det, hade Rosie knappt trott det, trots att en granne redan hade berättat för henne om det. I själva verket händer det att katterna betalar hyllning till sina nära och kära med några små presenter, men i allmänhet är de möss eller fåglar ... uppenbarligen har Willow mer raffinerade smak!

Som ett bevis på upptäckten, kan vi också titta på bilder och videon som tagits av Rosie, som fångade och denna mycket speciella ögonblick! En gåva som, definitivt har startat en vänskap!

Tags: DjurKatterMärkligt

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack