Denna kaka innehåller inte mjölk, mjöl eller tillsatt socker, men är väldigt god - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Denna kaka innehåller inte mjölk,…
Dålig dag? Dessa 18 misslyckanden gör att du inser hur lycklig du är 17 skapelser av blommor att sätta vid ingången till huset för att välkomna gästerna på det trevligaste sättet

Denna kaka innehåller inte mjölk, mjöl eller tillsatt socker, men är väldigt god

4.619
Advertisement

Förmodligen har många av er redan gjort bananbröd eller åtminstone hört talas om det. Om du älskade det från den första tuggan, då kan du inte missa detta receptet på banankaka: i jämförelse med brödet blir den ljusare och mjukare, bra att äta i slutet av en måltid eller som mellanmål med en sked. Det bästa med detta recept är att man inte använder mjöl och mjölk och begränsar användningen av socker!

Här är ingredienserna:

4 mogna bananer215 gram olja4 ägg150 gram havreflingor100 gram russin2 matskedar bakpulverkanel (valfritt)

Först och främst värm ugnen till 180 ° C. Med en mixer blanda bananer, ägg och olivolja tills ingredienserna blandas helt och tills allt praktiskt taget blir flytande, lägg sedan till russin och använd mixern igen. Slutligen tillsätt havre, kanel och bakpulver.

Ta en form och olja den. Lägg ett lager av havreflingor i botten, häll sedan blandningen med lätt hand. På ytan kan du lägga skivor av banan som en slutgiltig dekoration. Baka i ugnen i ca 35 minuter. Testa med tandpetare för att kontrollera att kakan är klar.

Resultatet är en mjuk, välsmakande och hälsosam efterrätt som inte innehåller socker, mjöl eller mjölk.

image: pixabay.com

Den perfekta desserten man kan äta utan dåligt samvete!

Tags: MatIdéerEfterrätt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack