Vad ser du först i den här bilden? Svaret avslöjar något om din rädsla - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vad ser du först i den här bilden?…
20 gulliga fotografier som kommer att få dig att le även om du har en dålig dag Hittar en död mask i ett gurkpaket: svaret från mataffären är lysande

Vad ser du först i den här bilden? Svaret avslöjar något om din rädsla

9.133
Advertisement

Från den tidigaste åldern utvecklar vi rädslor som mer eller mindre är omedvetna men som vi kan bestämma oss för att förstå och hantera.

En av metoderna för att ta reda på våra rädslor är så kallade projektiva tester, visuella stimuli, som går ut på att man ge en beskrivning eller berätta vad vi ser i dem. Det här är inte lösningen på djupare rädslor, men det kan vara ett sätt att börja upptäcka något om sig själv, som förtryckta känslor och inre konflikter.

Titta nu noga på den här bilden. Vilket element lockade din uppmärksamhet först?

Vad betyder ditt svar...

1. Jordgubbe

image: pixabay.com

När man noga tittar på jordgubben ser man att den är av särskilt stor storlek och i mitten på bilden. Det representerar hjärtat och att du fruktar att misslyckas i kärlek.

Advertisement

2. Flickan

image: pixabay.com

Om det första du ser är den lilla flickan, kan det innebära att du har upplevt några traumatiska händelser i barndomen eller till och med när du fortfarande var i livmoder och att detta har lett till att du undertrycker dina känslor.

3. Träden

image: pixabay.com

Om lockades av träden kan du ha en tendens till humörsvängningar, du har lätt att bli arg och har svårt att hantera känslor. Om du tittar på bilden kommer du att märka att träden går ihop och bildar en bro. Detta symboliserar en dualistisk aspekt av personligheten.

4. Fjärilen

image: pixabay.com

Fjärilen har alltid haft en symbolisk betydelser, såsom renhet och hopp. Livscykeln för detta djur, i synnerhet, har alltid varit inspiration för filosofiska och andliga reflektioner, och av den anledningen är det ofta associerat med liv och död. Om du har sett det först, vill din andliga sida sannolikt berätta något för dig.

Advertisement

5. Döskallen

Om du har ignorerat alla de element som hittills är listade och har inbäddat dem i den optiska illusionen som bildar döskallen, betyder du att du har en ångestrelation med tanke på döden eller att du har upplevt en sorg för någon nära dig som du fortfarande inte har kommit över.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack