Så här kan ni överföra era gamla VHS-klipp till DVD-skivor hemma - utan att det kostar en förmögenhet! - TittaPaVideon.se
x
Så här kan ni överföra era gamla…
Kvinnan närmar sig med skålarna .. Det som hennes hundar gör är ofattbart! Så här förvandlar ni gamla jeans till ett användbart skärp på bara 2 minuter - utan att sy

Så här kan ni överföra era gamla VHS-klipp till DVD-skivor hemma - utan att det kostar en förmögenhet!

30 Maj 2016 • Av Sabrina d'Andrea
4.143
Advertisement

VHS-kassetter är en utrotad art, nu när alla har DVD-skivor istället. Men många av oss har fortfarande många VHS-kassetter hemma som vi inte vill bli av med; de kanske innehåller familjeklipp eller viktiga filmer som man gärna vill se om. Problemet är att dessa kassetter inte kommer att vara för evigt, eftersom deras kvalitet försämras år efter år och efter ett tag kommer det att vara omöjligt att tyda innehållet. Det enklaste vore väl att överföra innehållet av dessa kassetter till DVD skivor, som är enklare att läsa och som tar mindre plats.

Därför har vi valt att visa er en snabb och enkel lösning på det här. Med den här tekniken kan ni överföra allting på DVD skivor eller direkt på datorn. 

Ni behöver den här adaptern hemma, som har vid ena änden kablar som går att koppla till VHS-spelaren, och vid den andra en USB-port som ni kan koppla till datorn.

Den kan köpas online, där ni hittar olika modeller med olika priser, vilket beror på kompatibiliteten med olika system.

Advertisement

Den levereras med det här enkla programmet som ni kommer att använda för att nämna filerna och välja inställningar innan ni överför innehållet till datorn.

Tiden som krävs beror på hur långt klippet på VHS-kassetten är. När ni är klara så är det bara att spara allting på en DVD-skiva!

Det finns så klart många andra sätt att överföra innehållet på VHS-kassetter till DVD-skivor. Ni kan till exempel köpa en spelare som kan läsa både VHS och DVD, eller gå till en fotograf. Men metoden som vi föreslår idag är ändå det billigaste alternativet som finns! 

I den här videon kan ni följa processen steg för steg. 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack