Två enkla och billiga sätt att göra eget sköljmedel som är super effektivt - TittaPaVideon.se
x
Två enkla och billiga sätt att göra…
Smutsig eller fläckig soffa? Här är gör-det-själv tricket för att få den som ny igen Han promenerar 32 km för att komma i tid till jobbet - chefen belönar honom genom att ge honom sin bil

Två enkla och billiga sätt att göra eget sköljmedel som är super effektivt

21 Juli 2018 • Av sofia
2.616
Advertisement

Alla vill vi ha rena, parfymerade och mjuka kläder, men om ni bestämt er för att inte längre använda er av konstgjorda preparat som ofta är väldigt starka så vill vi att ni ska veta att ni enkelt kan göra eget sköljmedel och vad som är ännu bättre är att det går att göra superbilliga varianter som inte lämnar vaxiga rester efter sig.

Men det tar inte slut här, man tjänar också på att göra eget eftersom resultatet blir bra men utan den där vaxiga ytan som de vi köper i butiken ibland lämnar på kläderna på grund av resterna som inte sköljs bort, samma rester som sedan sätter sig i de interna delarna på tvättmaskinen!

Epsomsalt baserat medel

Det rör sig om ett recept som vi verklgen råder dig till att prova, inte bara för att det är effektivt men för att du även kommer att upptäcka alla användningsområdena som den här typern av salt har. Det här sköljmedelet är i pulverform och görs genom att blanda 250 gram Epsomsalt, en sked bikarbonat och 40 droppar eterisk olja (i det här fallet 20 droppar lavendel och 20 droppar rosmarin). Skaka väl och använd 2-3 matskedar per tvätt.

Vinäger baserat medel.

Blanda en liter vinäger och 10 droppar eterisk olja, i det här fallet råder vi dig till att använda 5 droppar citron och 5 droppar rosmarin. Skaka väl före användning och sen är det bara att köra!

Enkelt, eller hur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack