x
En kvinna betalar för en äldre mans…
En kvinna påminner sin pappa som lider av demens att de är släkt: En anställd vill säga upp sig för att vara med sin dotter, men chefen ingriper:

En kvinna betalar för en äldre mans mat i affären eftersom han glömt sin plånbok och får ett rörande tackbrev

27 September 2022 • Av sofia
649
Advertisement

Det sägs att goda gärningar alltid kommer tillbaka och som tur är gör de ofta det. En vänlig gest kan förändra en persons dag genom att ge dem ett leende. Sonya MacMillan, en 25-årig kvinna från Nashua, i USA, vet något om saken. Den här kvinnan fick nyligen ett mycket sött tackkort från en 84-årig man som hon hade träffat och hjälpt i en kö vid kassan till mataffären några dagar tidigare. Mannen var precis bakom henne och hade glömt sin plånbok. Låt oss berätta vad som hände.

via: CBS

"Jag höll på att lägga maten i påsarna när jag lade märke till den här herren som verkade väldigt upprörd. Han sa till mig att han inte hade sin plånbok, så jag sa till honom att lägga till sina varor till mina, det var bara några få saker och det skulle inte ha gjort särskilt stor skillnad för mig, och jag erbjöd mig att betala för honom. Han gick med på det, så länge jag gav honom mina kontaktuppgifter så att han kunde betala igen det belopp som spenderats" berättar Sonya.

Kvinnan gick med på detta och gav sitt namn och sin adress till den äldre mannen, och glömde sedan bort den händelsen. Några dagar senare fick den unga kvinnan ett brev åtföljt av en check med den utlovade summan. Bredvid checken fanns det en lapp där den vänliga mannen berättade för kvinnan om sitt liv.

I brevet stod det bland annat: Du besparade mig mycket besvär, min fru behövde mig och jag ville komma tillbaka till henne så fort som möjligt. Jag är inte särskilt ung längre, jag är 84, och det är inte förvånande att jag lämnade min plånbok hemma. Jag kommer alltid att minnas din vänlighet." Sonya, som är lärare på dagen och servitris på natten, tänker inte lösa in mannens check på 15 dollar, men hon ramade in brevet och har ställt det på sin byrå.

"Det är något som jag tittar på varje morgon när jag lämnar mitt rum och som säger "Var anledningen till att någon ler idag", så jag tittar på det innan jag lämnar huset. Det var en liten sak, men den enda som gav honom en leende den dagen.”, förklarar hon. Den här kvinnan hoppas att hennes vänlighet ska kunna inspirera andra att till göra detsamma och vi håller definitivt med henne.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack