14 mekaniker som inte vetat vad de ska ta sig till när de sett sina kunders bilar - TittaPaVideon.se
x
14 mekaniker som inte vetat vad de ska…
Hon blev mormor vid enbart 34-års ålder, men känner sig inte gammal: En polis skjutsar en pojke till skolan som har missat skolbussen så att han skulle slippa behöva gå dit själv

14 mekaniker som inte vetat vad de ska ta sig till när de sett sina kunders bilar

07 Maj 2021 • Av sofia
20.312
Advertisement

Maskiner, precis som människor, måste kontrolleras regelbundet, både för att säkerställa att tiden inte sliter ut dem för mycket och för att det är bra att alltid upprätthålla en viss säkerhetsnivå. Säkerhet i bilen är inget att ta lätt på och underhåll är avgörande! Ändå finns det människor som kommer till mekanikern med de mest absurda problemen och de mest osannolika situationerna, till exempel djur som krupit in i motorn eller mycket fantasifulla gör-det-själv-reparationer, som aldrig skulle klara besiktningen. I den här artikeln har vi samlat en serie bilder som visar osannolika situationer, framför vilka de flesta av mekanikerna har satt handen på pannan. Hur kan man låta sin bil bli så här? Man undrar ju faktiskt!

1. "Åh det var därför jag tyckte att det verkade som att det var något som inte stämde..."

När mekanikern öppnade motorhuven och fann detta var det enda han kunde säga till kvinnan som hade kommit in med sin bil: "Det här kommer inte att bli billigt!"

2. "Jag trodde att jag hade lagat däcket väl..."

Advertisement

3. För ett stort "sår" krävs ett stort plåster ... eller hur?

image: Imgur

4. "Åh, nej!"

Vem ska nu säga åt dem att de måste flytta?

5. Kunden undrade varför bilen gav ifrån sig "ett konstigt ljud"

Advertisement

6. "Kunden sa att den tappat bort nycklarna... man kan ju undra varför..."

Säg sanningen nu, hur många av er har alltid ordning och reda inne i bilen? Om inte bilen är ny och fortfarande luktar som att den vore det, eller om du är ett riktig städfreak, tenderar de allra flesta bilister att lämna papperslappar, pennor och kvitton överallt. Efter ett tag förvandlas bilens insida till en liten soptipp! Naturligtvis verkar vissa, som ägaren till den här bilen på bilden, överskrida gränsen för vad som anses vara anständigt!

7. "Han sa att han inte hade ett reservdäck och körde runt i 3 dagar så här! Jag hittade reservdäcket i bagageutrymmet, komplett med domkraft!"

Vem vet hur han kunde ha kört runt så här länge under dessa förhållanden... vi vågar inte ens föreställa oss hur bilen ser ut på insidan!

Advertisement

8. "Låt mig veta när du är klar med reparationen av skåpbilen, under tiden sitter jag och min tvättbjörn här och väntar"

9. Det viktiga är att den här lilla kaninen mår bra nu!

Tydligen kan insidan på en bli bli ett oväntat men bekvämt skydd för vissa djur. Vi vet inte vilket område du bor i, men vi rekommenderar att du kontrollerar din bil regelbundet!

Advertisement

10. När man tvingas hitta kreativa lösningar!

image: Imgur

11. Ja, det här hände på riktigt...

image: Imgur

På gränsen till det overkliga, men det hände faktiskt på riktigt!

12. Här råder det ju garanterat ingen brist på kreativitet i alla fall...

image: Imgur

13. När bilen har gjort sig illa och behöver ett plåster...

image: Imgur

14. Taget ur en sann historia...

image: Imgur

I tuffa situationer krävs det tuffa lösningar. I det här fallet verkar det dock vara en lite farlig sådan och framförallt en kanske inte särskilt effektiv lösning, men ansträngningen är verkligen märkbar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack