En frisör roar sig med att klippa sina kunders hår på de mest absurda sätten - det här är 15 av hans bästa verk - TittaPaVideon.se
x
En frisör roar sig med att klippa sina…
Farföräldrarna tar hål i öronen på barnbarnet utan föräldrarnas vetskap så de förbjuder dem från att vara ensamma med henne En polis stoppar en hemlös familj och hoppar hage med deras dotter för att ge henne lite tröst

En frisör roar sig med att klippa sina kunders hår på de mest absurda sätten - det här är 15 av hans bästa verk

05 Maj 2021 • Av sofia
535
Advertisement

Man lever bara en gång så varför "slösa" bort sitt liv på ett tråkigt sätt? Kanske oroar vi oss för mycket och för ofta om andras åsikter och begränsar oss ständigt i valen vi gör i vårt dagliga liv. Vår personliga smak, å andra sidan, definierar starkt vår personlighet och det är viktigt att den uttrycks fritt och att vi inte blir offer för fördomar eller andra hinder. Om vi ​​ser en färgglad klänning som vi gillar, men är rädda för att bli sedda som "excentriska", kommer vi alltid att fortsätta att tillfredsställa andras smak och svara på den bild som andra har målat upp av oss. När kommer vi istället att börja tänka på vad vi själva vill? Oavsett om det handlar om en klänning eller en frisyr är det viktiga att man tycker om sig själv!

Frisören som kallar sig "Rob The Original" på Instagram vet mycket väl hur viktigt det är att släppa fantasin lös och för honom finns det inga "tråkiga" frisyrer! Behöver du bevis? Titta nedan på några exempel av hans frisyrer!

1. Känner du igen honom? Det är en hyllning till "Ensam hemma"!

Rob är särskilt känd för att vara någon som erbjuder sina kunder helt galna frisyrer. Bland de olika alternativen som den begåvade frisören erbjuder finns det några som inkluderar representationen av riktiga porträtt. Du läste rätt, porträtt skapade med hjälp av hår! Det handlar bara om att korta ner håret lite mer på vissa ställen och låta det vara längre på andra för att skapa den "magiska" effekten. På det här fotot ville konstnären återskapa ett porträtt av Macaulay Culkin, barnskådisen som vi alla minns från "Ensam hemma"!

2. Har du lust att spela schack?

Det är inte varje dag man ser en sådan frisyr! Skulle du kunna tänka dig att promenera runt utan att tänka på att du har ett schackbräde på huvudet?

Advertisement

3. Minnet av Kobe Bryant och hans dotter Gianna

Basketspelaren, Kobe Bryant, har blivit kvar i hjärtat hos många människor runt om i världen. Här ville Rob hylla både honom och hans dotter Gianna med hjälp av ett porträtt på nacken av en kund.

4. Den sista måltiden...

Här måste man nog säga att Rob överträffade sig själv i sin tolkning av Leonardo Da Vincis sista måltiden...

5. Karl och Snobben verkar vara redo att fira tacksägelsedagen

Vem gillar inte Snobben? De sympatiska och vanvördiga karaktärerna som skapata i Schultzs lysande sinne följer både unga och gamla genom livet. Karl, Snobben, Linus, Woodstock, Gullan och alla de andra... är ju bara bedårande! Här har Rob verkligen överträffat sig själv med denna representation!

Advertisement

6. För de som gillar hösten

Dessa höstlöv gör denna klippning lite mer "elegant" än vanligt och väldigt unik!

7. Solnedgången i Arizona inpräntad direkt på håret

Advertisement

8. Till minne av den 11:e spetember...

Hur kan vi glömma den sorgliga dagen? Rob hyllar New York City och firar minnet av den tragiska händelsen i Twin Towers.

9. En hänvisning till frisörens ursprung ...

Advertisement

10. "Han sa att han ville ha ett monster så jag skapade ett!"

Till och med barn gillar extravaganta och färgglada frisyrer tack vare Robs otroliga arbete. Vem kan ha ett monster i huvudet om inte ett barn?

11. Vem skulle inte vilja ha en sådan geometriskt perfekt frisyr?

De perfekta geometriska linjerna gör denna frisyr till ett riktigt konstverk.

12. Vilka vackra intensiva färger!

13. Det ser ut som en riktig spindel!

Titta på denna frisyr, förutom att skrämma oss på grund av spindeln som verkar krypa upp för nacken på den här pojken, måste vi också uppskatta den realism med vilken Rob lyckas "måla" vissa målningar, även utan att använda färger och penslar.

14. Vad ska man säga... ett konstverk!

15. Emiliano Zapat i 3D

Skulle du någonsin våga dig på någon av dessa frisyrer? Skriv och berätta i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack