Två kompisar "hämnas" på en okänd människa som parkerat sin bil på ett mycket respektlöst sätt

sofia

12 Januari 2021

Två kompisar
Advertisement

I vårt vardagliga liv finns det många situationer som irriterar oss och får oss att känna att dagen har börjat dåligt. En utspilld kaffekopp eller ett felplacerat ord och plötsligt verkar det som att dagen inte längre kommer att vara någon dans på rosor. För att inte tala om när man tvingas köra runt i cirklar, i flera minuter, i hopp om att hitta en parkeringsplats. Men det värsta är förmodligen att inte kunna hitta parkering på grund av någon som, genom att parkera dåligt, tagit upp två platser. Vad bör man göra i dessa fall? Det finns de som svär åt föraren och kör vidare och de som istället genomför en underhållande "hämnd".

Advertisement

Facebook / VT

I en video som nu har blivit viral ser vi två vänner ge en främling som hade parkerat sin bil på ett respektlöst sätt mellan två parkeringsplatser en läxa. Ett misstag som knappast var oavsiktligt med tanke på att bilen i fråga hade allt det utrymme som behövdes för att gör manöver och parkera korrekt innanför strecken. Ett beteende som visar att föraren helt enkelt antagligen inte brydde sig. Ett beteende som förtjänar att straffas.

Facebook / VT

Som du kan se från videon beslutar de två vännerna att parkera på varsin sida av den "skyldiga" röda Mercedesen för att blockera passagen så att både förare och passagerare har svårt att komma in i bilen. Sedan går de ut ur sina jeepar och gömmer sig för att vänta in ägaren och iaktta hela scenen en bit därfrån. Båda skrattar högt när de ser främlingen försöka komma in i sin bil och svära över hur dåligt de två jeeparna har parkerat. Ett dåligt beteende som han fick igen för på bara några minuter. Till slut lyckas ägaren till Mercedesen ta sig in i bilen med stora svårigheter via bagageluckan.

Advertisement
Bad parking doesn't go unpunished

What happens when you park like a d*ck Credit: ViralHog

Pubblicato da VT su Sabato 15 aprile 2017

Nästa gång kommer han kanske tänka till en extra gång innan han gör något så respektlöst!

Advertisement