En tik som inte var gravid började amma en hemlös liten kattunge och räddade livet på den - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En tik som inte var gravid började…
De förväxlar hennes barn vid födseln, men efter att ha fått tillbaka honom bestämmer hon sig för att även behålla barnet som de gett henne av misstag En mamma har inte råd att handla mat till sina barn så killen i kassan betalar ur egen ficka

En tik som inte var gravid började amma en hemlös liten kattunge och räddade livet på den

Av sofia
1.195
Advertisement

Efter tusentals års civilisation, framsteg och teknisk utveckling lyckas naturen fortfarande överraska oss. Växter och djur har en anpassningsförmåga och andra egenskaper som är extraordinära.

Dessa medfödda egenskaper rör framförallt reproduktionsaspekten och bevarandet av arten. Dessa är mekanismer som skapats för att gynna evolutionen och rasens överlevnad.

Ett av dessa fenomen är så kallad skengraviditet, som ger samma symptom som en graviditet fast utan befruktning. Detta är ganska vanligt bland hundar som är husdjur och är en direkt nedärvd förmåga från deras vildare släktingar vargarna.

I praktiken, när en Alfahane parar sig, är det inte bara kvinnan som uppvisar de typiska symtomen på en graviditet. Andra honor i flocken blir också pseudo-gravida, så att ungarna vid behov har tillräckligt med mjölk att dia.

Michelle Smith arbetar på ett djurskyddshem i North Carolina och har sett efter djur i många år. En dag kallades hon för att verifiera en anmälan från en medborgare.

En Shih-Tzuhund skällde högt och försökte locka till sig uppmärksamhet. Kvinnan följde efter henne och fann en provisorisk kennel där en mycket liten kattunge låg. Hunden låg ner bredvid kattungen och började amma honom.

Advertisement

Det otroliga var inte bara att se två olika arter ta hand om varandra, utan upptäcka att hunden inte ens var gravid. Det handlade bara om solidaritet mellan två varelser i svårighet i en nödsituation.

Både Shih-Tzun och hennes "adoptivdotter" fördes till skyddshemmet. De fick namnen Goldie och Kate, precis som de berömda skådespelerskorna som också är mor och dotter, nämligen Goldie Hawn och Kate Hudson. Nu är paret oskiljaktiga. En söt och rörande berättelse som visar hur mycket vi människor har att lära oss av djur när det kommer till medmänsklighet.
 

Tags: DjurHundarKatter
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack