De övergavs tillsammans och sedan dess har den här taxen tagit hand om den förlamade lilla katten - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De övergavs tillsammans och sedan dess…
En hjärtlös man överger 8 små frusna valpar men den här berättelsen får ett lyckligt slut trots allt En fotograf stannar för en picknick och hittar en undernärd liten valp övergiven på en väldigt liten ö

De övergavs tillsammans och sedan dess har den här taxen tagit hand om den förlamade lilla katten

3.360
Advertisement

Vänskap mellan vissa är tänkt att vara för evigt, som i fallet med Idgie och Ruth, ett osannolikt djurpar, en förlamad kattunge och en tax, enade av en mycket speciell vänskap. Ruth, en sju månader gammal katt med svartvitt hår och förlamade bakben, hittades tillsammans med Idgie, en två år gammal tax, som var redo att skydda henne från omvärlden. De två skulle inte ha haft mycket hopp om överlevnad, men lyckligtvis hittades de av Seminole County Animal Services som genast tog hand om dem.

via: nbc-2

Djurskyddsföreningen berättar att de två var vid god hälsa när de hittades och var inte undernärda - så antagligen hade de tidigare haft ett hem och en familj som tog hand om dem. Men konstigt nog kom ingen och frågade efter dem och katten hade med största sannolikhet inte flytt hemifrån. Den goda nyheten är att båda adopterades av Jacqueline Borum, som driver Hollywood Houndz Boutique & Spa och som direkt visste vilka namn dessa två gamla vänner skulle få: Idgie och Ruth, precis som huvudpersonerna i filmen "Stekta gröna tomater".

"Deras historia verkar tagen ur en Disney-film" sa den nya ägaren.

Att se en hund och katt interagera på det sättet är verkligen rörande: Idgie verkar veta att Ruth är speciell och att det är hans jobb är att skydda henne till slutet. "När Idgie får en ny leksak tar han alltid med den till katten, Ruth - de delar i stort sett allt."

Advertisement

Ruth är förlamad i sina baktassar sedan födseln och Idgie verkar känna av hennes sårbarhet. Det är därför han alltid uppför sig som om att han var hennes livvakt.

Efter att ha adopterat Idgie och Ruth, fann Jacquelin inspirationen till att starta ett nytt projekt, Project Paws, en ideell organisation som hjälper djurhem att täcka veterinärkostnaderna. Ruthie och Idgie är naturligtvis maskotarna. "Jag och dem och kommer att fortsätta att kämpa för andra djur som är i desperat behov av hjälp," sa kvinnan.

En rörande berättelse som har nått hjärtat hos många människor runt om i världen. Bandet mellan dessa två små varelser är verkligen otroligt.

Tags: DjurHundarKatter
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack