Hundtestet för att gissa din mentala ålder, sätt dig själv på prov med en rolig lek - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hundtestet för att gissa din mentala…
Dessa siamesiska tvillingar föddes mot alla odds och nu är de spända över att få börja skolan En kille hoppar ned i kokhett vatten för att rädda sin hund och bränner sig på 70% av kroppen, han överlevde tyvärr inte

Hundtestet för att gissa din mentala ålder, sätt dig själv på prov med en rolig lek

Av sofia
6.745
Advertisement

Ålder spelar ingen roll när du känner dig "ung på insidan". Vi får ofta höra denna fras och den stämmer på många sätt. Fysiska problem å sido är det alltid bra att försöka hålla vårt sinne så friskt och tränat som möjligt, även när det gäller de resonemang vi gör varje dag och vår mer eller mindre öppna mentala inställning.

Det är faktiskt inte ovanligt att se unga människor runt omkring oss som uppför sig eller tänker som mer mogna individer eller tvärtom att träffa män och kvinnor i en viss ålder som har ett väldigt ungdomligt sinne. Faktum är att var och en av oss har sin egen "mentala ålder", som kan skilja sig från den biologiska. Detta är ett psykologiskt begrepp som franska Alfred Binet fördjupade sig i i början av det tjugonde århundradet och utvecklade olika tester för att ta reda på svaret. Vi vill bjuda dig på en av dessa idag så att du ska kunna testa dig själv och ta reda på vilken din mentala ålder är!
 

Hur många hundar ser du på bilden nedan?

image: Pinterest

Titta noga innan du svarar, beroende på det nummer du väljer kommer du att kunna förstå mycket om din intellektuella ålder som ofta inte överensstämmer med den biologiska åldern! Har du hittat ditt svar? Nedan listar vi de olika alternativen och motsvarande åldrar.

1. Om du har hittat 4 hundar

Din mentala ålder ligger mellan 20-25 år och du har ett ungdomligt, friskt sinne samt är en person som uppskattar estetiskt behagande saker och konst. Enkelhet passar dig och du gillar att vara ifred.

2. Om du har sett 5 hundar

5 hundar visar att du har en mental ålder på cirka 25-30 år. Dina drag? Öppenhet, tydlighet och uppriktighet, både inom den privata sfären och på jobbet.

image: Pxhere

3. Om du ser 6 hundar på fotot

Om du har lyckats "hitta" 6 fyrbenta vänner på bilden, ligger din mentala ålder omkring 30-40 år. Du är därför en mogen, pålitlig, eftertänksam och försiktig människa som inte behöver visa upp sig till varje pris och inte känner något behov av att försätta sig själv i alltför riskabla situationer.

4. Har du hittat 7 hundar?

I det här fallet är du en naiv person som har en psykologisk ålder mellan 10 och 20 år. Öppen, vänlig, enkel och vän med alla, evigt ung!

Hur många hundar hittade du? Skriv i kommentarerna om du tycker att resultatet återspeglar dig eller om du blev överraskad!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack