En mini-häst som föddes för 3 dagar sen kan inte sluta att följa efter sin mänskliga vän i en inhägnad - TittaPaVideon.se
x
En mini-häst som föddes för 3 dagar…
Han frågar grannen var hennes man är, hon svarar att han inte finns längre: då släpper han allt och springer för att krama henne En hemlös blir arresterad: hans trogne lille hund följer efter polisbilen för att inte överge mannen

En mini-häst som föddes för 3 dagar sen kan inte sluta att följa efter sin mänskliga vän i en inhägnad

09 Juni 2020 • Av Sara Lindblad
9.648
Advertisement

Vi berättar ofta historier om söta vänskaper mellan människor, hundar och katter. Dessa mer vanliga husdjur är dock inte de enda att njuta ”ensamrätt” till den ömhet och kärlek som kan uppstå mellan dem och oss människor. Tvärtom: om vi letar ordentligt så hittar vi en massa varelser i världen som är beredda att fästa sig vid oss och ge oss ögonblick som är minnesvärda och helt magiska.

Ett exempel på detta är den underbara lilla miniatyrhäst-ungen som vi skall berätta om. Ja, det står faktiskt ”miniatyr-häst” och inte ponny, för det här djuret tillhör en art som biologiskt är närmare en häst än en ponny och som naturligtvis karaktäriseras av sin storlek. Bandet som den kan utveckla till en människa är otroligt, och här har vi beviset.

När detta filmades var det lilla djuret endast 3 dagar gammalt. Detta hindrade det dock inte från att vara vaken, aktiv och en riktig liten buse. Som en hund följer det en man vilken låtsas fly och springer hit och dit i en inhägnad. Den lilla hästen anstränger sig så mycket att den är både otroligt söt och rolig på samma gång.

 

I videon ser man tydligt att den här lilla miniatyrhästen vill jaga efter sin tvåbente vän. Hela scenen filmades av en kvinna som befann sig på plats.

Hela scenen blir ännu gulligare när ungens mamma närmar sig honom, som för att försäkra sig om att han är okej. Hon verkar förstå att han har jätteroligt när han jagar mannen i inhägnaden. Den lilla hästens lekfullhet är helt otrolig och enormt söt, han viftar till och med på svansen - precis som en hund skulle göra - varje gång hans vän stannar för att kela med honom.

Videoklipp på mini-hästen och hans roliga akrobatik har visats miljoner gånger och har fått tusentals ’likes’ och kommentarer från folk som förvånats, roats och rörts av scener som den här. Detta är helt klart ett litet speciellt djur, unikt t.o.m. som lyckas beröra alla som ser honom!

Tags: MärkligtSötaHästar

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack