Zara och andra stora modekedjor börjar producera skyddsmasker och läkarrockar istället för kläder - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Zara och andra stora modekedjor börjar…
Coronaviruset - Märket Mutti donerar 500.000 euro till sjukhuset i Parma och ökar sina anställdas lön med 25% 10 rörande bilder på människor som träffat sina nära och kära i karantän genom att hälsa på dem genom fönstret

Zara och andra stora modekedjor börjar producera skyddsmasker och läkarrockar istället för kläder

Av sofia
841
Advertisement

Nu har coronavirus-epidemin spridit sig till många länder och många erbjuder solidariska initiativ och gester för att ge konkret och snabb hjälp. Stora internationella namn inom modevärlden har gjort stora donationer - till exempel Valentino har donerat 2 miljoner euro till sjukhuset Sacco di Milano och civilskyddet - medan andra viktiga modekedjor har beslutat att avbryta sin klädesproduktion till förmån för skyddsmasker och läkarrockar att donera till läkare och sjuksköterskor som kämpar mot covid-19 varje dag. Zara, det välkända spanska varumärket, har omvandlat sin klädproduktion till produktion av skyddsmasker, handskar och läkarrockar för att donera till läkare och sjuksköterskor.

Nuevas ofertas de trabajo en tiendas ZARA Chile (auxiliares de bodega para varias tiendas, vendedores tienda Zara,...

Pubblicato da TodoEmpleo Chile su Giovedì 8 ottobre 2015

Grundaren av Inditex-gruppen, som bland annat inkluderar det välkända spanska klädmärket "Zara", har meddelat att de kommer att ersätta sin klädesproduktion med tillverkning av sanitetsprodukter, såsom skyddsmasker, handskar och läkarrockar. Företaget hade redan donerat 10 000 masker, medan ytterligare 300 000 väntar på att få tas emot. Spanien, efter Italien, är det land som drabbas mest av coronaviruset, särskilt Madrid.

Zara försöker därför, liksom många andra framgångsrika varumärken, att bidra till leveransen av textilmaterial i Spanien och hjälpa regeringen så mycket som möjligt i en nödsituation som den vi nu upplever.

Tags: EtikHälsaAktuellt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack