Den här Rottweilern vaktar brödet varje gång hennes ägare går hemifrån - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här Rottweilern vaktar brödet…
Blekselleri - utmärkt för de som vill gå ner i vikt eftersom den hjälper till att motverka vätskeansamling i kroppen Domaren ber en autistisk flicka delta vid en hundtävling med sitt gosedjur, precis som att det var en riktig hund

Den här Rottweilern vaktar brödet varje gång hennes ägare går hemifrån

Av sofia
3.483
Advertisement

Rottweilers är utmärkta vakthundar, födda för detta ändamål, men kan också användas för att utföra andra uppgifter som att exempelvis leda blinda människor. De är hundar som, om de är sakkunniga, kan bli avgörande i en människas liv och det är därför denna ras ofta används inom polisstyrkan och i armén. Tyvärr verkar det dock vara en hundras som i allt högre grad lockar till sig inkompetenta ägare, som inte vet hur man ska hantera och träna en så stark och kraftfull hund... resultatet? Med tiden har rottweilers fått ett rykte som "dåliga" hundar. Familjehunden i denna berättelse har dock verkligen aldrig attackerat någon och visade sig vara en utmärkt vakthund. Hennes favoritsyssla är att vakta bröd.

Jakey är en 6-årig mycket lojal rottweiler som har beslutat sig för att skydda, till och med på sitt eget livs bekostnad, det som för henne anses vara det viktigaste för hennes familj, nämligen bröd. De flesta vakthundar har en tydlig uppfattning om vad man ska se upp med, alltså tjuvar, men Jakeys fokus verkar ligga på något helt annat.

"Hon började göra det för cirka fyra år sedan när vi flyttade till vår gård" berättar Katrina, Jakeys matte, "Varje gång vi lämnar huset gömmer hon brödet."

Jakeys näsa är exceptionell när det gäller bakverk. Så snart Katrina eller hennes familj lämnar hemmet, även om så bara under några timmar, letar Jakey upp brödpåsen och börjar vakta den noggrant tills de alla kommer hem igen. Om brödet ligger i skafferiet eller i frysen kommer den söta lilla rottweilern fortfarande att hitta ett sätt att få tag i det.

Advertisement

Skönheten är att sedan Jakey fick denna "viktiga" uppgift har hon aldrig frestats att bita i en enda bit bröd. Naturligtvis oroar hon sig och ser till att inget annat djur i huset heller äter familjens bröd. För Jakey verkar det nästan som att brödet är det viktigaste för hela hennes familj, antagligen för att hon ofta har sett dem äta det och lägga resterna i den "heliga" brödboxen.

En sak som är säker är att det garanterat är roligt att se bilderna på henne med brödet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack