Man och hustru återfinner sin första bild tillsammans och återskapar samma bild 50 år senare - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Man och hustru återfinner sin första…
Äkta kärlek är att kunna acceptera sin partner utan att försöka förändra något 15 rörande bilder som visar det underbara bandet mellan barn och föräldrar

Man och hustru återfinner sin första bild tillsammans och återskapar samma bild 50 år senare

Av sofia
443
Advertisement

Sommaren 1968 var särskilt het för många unga amerikaner som i augusti under tre dagar befann sig vid ett av de viktigaste musikaliska evenemangen i rockhistorien. Det var Woodstock-festivalen, en legendarisk händelse där 1 miljon människor deltog, av vilka många tillhörde hippiekulturen som vid den tiden hade nått sin topp. "Tre dagar av fred och rockmusik" där många kärlekshistorier föddes, som kanske oväntat nog överlevt med tiden. Ett par från södra Kalifornien hade turen att träffas för första gången någonsin under de 3 dagarna av musik och 50 år senare fortfarande vara tillsammans.

via: Vintag

När Judy och hennes väns bil gick sönder, fanns det fortfarande mer än 100 km kvar att gå till Woodstock-festivalen. Vid den tidpunkten var det verkligen inte ett alternativ att avstå från evenemanget och den bästa lösningen tycktes vara att lifta. Judy är 71 i dag men kommer tydligt ihåg när Jerry och hans vänner stannade bilen och gav dem skjuts. Hon hade aldrig liftat men eftersom det även fanns en kvinna i bilen, beslutade sig Judy och hennes vän för att lita på dem och tacka ja till den åkturen.

Väl ombord var Jerrys tanke mycket enkel: "Okej, jag är på väg till Woodstock och den här konstiga saken händer vilket gör att vi gav den här söta flickan skjuts. Hon har inte ett tält och det har jag." Det var verkligen tur för Jerry och Judy, hur många chanser hade dessa två att mötas så här år 1969?

De två gifte sig och deras äktenskap har varat i 50 år. I flera år försökte de leta efter bilder av den magiska stunden på Woodstock, för de hade inte ens tagit en enda, trots att de båda hade kameror. Då plötsligt dök ett vackert foto upp som skildrar dem invirade i en filt, bland de tusentals människor som var där samtidigt på den platsen. På det fotot hade Jerry och Judy känt varandra i mindre än 48 timmar.

Ett foto så magiskt och fullt av mening att de två valde att återskapa det, nästan identiskt, 50 år senare.
De två gifte sig i december 1975 men firar traditionellt sin årsdag den 15:e augusti, dagen då fotot togs.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack