Två poliser kan inte låta bli att stanna när de ser en hund som "kör" en bil på trottoaren - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Två poliser kan inte låta bli att…
Modig och mycket impulsiv, de som är födda i Lejonets tecken gör ingenting halvdant 6 signaler som kan tyda på att barn lider av brist på omtanke

Två poliser kan inte låta bli att stanna när de ser en hund som "kör" en bil på trottoaren

Av sofia
7.897
Advertisement

De vackraste och mest minnesvärda mötena i livet är ofta de vi inte förväntar oss. Det är i dessa ögonblick som något händer eller som vi upplever situationer som är så oväntade att de får oss att skratta även långt efteråt när vi pratar om dem.

Dessa två australiensiska poliser vet detta mycket väl då de under en normal patrulltur stötte på något som minst sagt kan definieras som ovanligt, en av de där sakerna som man måste titta en extra gång på för att vara säker på vad det är man just sett.

via: Herald Sun

Föreställ dig den här situationen: du är en polis som arbetar, patrullerar ett förortsområde med bil, när du plötsligt, vid vägkanten ser en bil med en mycket speciell förare... Vem det är som kör? En hund!

Vi skämtar inte, bilderna talar tydligt. Det här är vad som hände Agent Lynda Giblett och hennes kollega i Heidelberg West-området, cirka 10 km från Melbournes centrum. En liten hund vid namn Buddy gjorde deras dag mycket speciell.

Ingen promenad och inget koppel för honom, hans ägare hade satt honom i en elbil, den typen som barn leker med, komplett med en ratt och realistiska detaljer. Leksaken styrdes på distans och detta är vad som gjorde scenariot så realistiskt och samtidigt extravagant. Det verkade som att hunden verkligen "körde" bilen genom gatorna i förorten, helt på egen hand.

Poliserna som hade svårt att tro sina ögon stannade för att ta en närmare titt och fick reda på, från hundens mänskliga vän, att Buddy är en gammal hund och är döv och har synproblem. Av denna anledning såg hans ägare till att han fortfarande kunde få njuta av den friska luften och alla fördelar som endast en utomhusvistelse kan ge våra trogna fyrbenta kamrater.

 

Advertisement

Naturligtvis hade hunden ingen "licens" för att "köra" på gatan, men detta störde dock inte poliserna, som fick uppleva ett minst sagt minnesvärt ögonblick rörda av detta mycket söta scenario. Vi hoppas att Buddy alltid kommer att ha en sådan omtänksam ägare vid sin sida och att han ska få kunna fortsätta ta många underbara "promenader" som den som gjorde honom berömd över hela världen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack