Den här lilla hunden är så lat att hennes ägare tvingas lyfta hennes tassar för att sopa golvet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här lilla hunden är så lat att…
En fattig pojke går till skolan barfota eftersom han har 49 i skostorlek, hans lärare bestämmer sig som tur är för att hjälpa honom Ett hjärtligt tack till all medicinsk personal och alla städare som riskerar sina liv varje dag

Den här lilla hunden är så lat att hennes ägare tvingas lyfta hennes tassar för att sopa golvet

Av sofia
1.263
Advertisement

Det finns dagar då vi verkligen inte vill göra någonting. Det är just i dessa ögonblick som allt verkar vara extra jobbigt och vi tenderar att skjuta upp saker så länge som möjligt. Lathet är dock verkligen inte en egenskap som endast tillhör den mänskliga rasen. Många av er har  säkert haft en katt eller hund som inte velat göra någonting hemma och som tillbringat sina dagar liggandes bekvämt på en säng och som bara velat äta och sova.

En beskrivning som passar perfekt på Lucho Bugallos hund, en argentinsk man som i tio år har haft denna vackra fyrbenta vän vid sin sida. Hennes namn? Självklart är det Lazy ("lat" på svenska) och det kunde inte ha varit mer passande!

via: Time

Det räcker med att titta på den väldigt fina videon som Lucho delade på Facebook för att inse varför hans hund heter Lazy. Detta djur är latheten själv! Hennes största passion i livet är enkel och tydlig, nämligen att göra ingenting.

Som om hon var en slags "matta", ligger Lazy ofta och vilar utan att röra en fena och det spelar ingen roll om hennes mänskliga vänner runt omkring henne gör ljud eller utför sina aktiviteter, hon blir kvar, orörlig, som om ingenting hade hänt...

En el interior, cuando es la hora de la siesta, es la hora de la siesta. ¡No se jode! 👉 https://t.co/nsAMtii81E

Pubblicato da Lucho Bugallo su Lunedì 17 febbraio 2020

Bugallos video, som har delats tusentals gånger, fått en massa kommentarer och likes på mycket kort tid, visar hunden under en av sina "tupplurar". Mannen sopar bort löv i trädgården, medan Lazy inte rör sig ur fläcken. Lucho sopar runt henne med en sopkvast och lyfter hennes ben för att ta bort löven som ligger under henne.

Om du tror att det är omöjligt att vara så lat kommer videon i fråga säkert få dig att ändra uppfattning. Denna väldigt söta, men lata hund gör att man verkligen får lust att lägga sig ner och inte göra något!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack