Den här hunden dök upp på en polisstation redo att anmäla sitt eget försvinnande - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här hunden dök upp på en polisstation…
Den här pojken kramar om pizzabudet utan att veta att han nyligen förlorat sin dotter De retade henne för att hon lider av en ovanlig form av kortvuxenhet, idag lär hon barn att acceptera olikheter

Den här hunden dök upp på en polisstation redo att anmäla sitt eget försvinnande

Av sofia
9.460
Advertisement

Hunden är verkligen människans bästa vän och när en sådan vän försvinner eller tappar bort sig är det alltid tungt att tvingas tillbringa dessa dagar utan den och vänta på att hitta den gud vet var någonstans. Ingen ska någonsin behöva uppleva känslan av att vakna upp en morgon och upptäcka att deras hund är borta. Spårlöst försvunnen. Ändå finns det många fall av borttappade hundar och lyckligtvis finns det minst lika många fall där historien får ett lyckligt slut och ägaren får krama om sin hund igen. I Odessa, Texas (USA), dök en borttappad hund upp på egen hand på polisstationen "för att anmäla" sitt eget försvinnande och det hela var mycket underhållande.

Det verkade som att hunden otåligt ville tala om för polisen vart han hade tagit vägen. Det glada och snälla vovven tog sig direkt till polisstationen i sin stad, otålig över att bli mottagen. Sergeant Rusty Martin märkte omedelbart att det inte fanns någon som helst oro i hunden och att det verkade som om att hunden hade det bra.

Hundens närvaro på stationen var roade poliserna och det verkade som att alla var mycket glada över att ha den där! Ingen glömde dock bort det främsta skälet till att den kommit dit, nämligen att den var "borttappad". Tyvärr måste djuret ha tappat medaljongen från sitt halsband och poliserna var därför tvungna att vänta in djurkontrollen för att kunna spåra hans mikrochip.

Advertisement

Den charmiga hunden måste dock vid något tillfälle ha känt att han varit kvar på stationen för länge och beslutade sig för att återvända på egen hand till sin familj. "Han smet plötsligt" berättar Martin, "på samma sätt som han kom dit, gick han." Nästa dag ringde Chicos ägare - detta visade sig vara hundens riktiga namn - till polisstationen för att rapportera att det var hans hund som hade återvänt hem säkert. Kort sagt, slutet gott, allting gott.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack