Omar, en maine coon katt som slagit världsrekord med sina 120 centimeter i längd - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Omar, en maine coon katt som slagit…
Trots tröttheten efter jobbet stannar den här sköterskan på gatan för att plåstra om såren på en hemlös man När hon fick veta att hennes katt hade en bästa vän på djurskyddshemmet bestämde sig den här kvinnan för att adoptera även den

Omar, en maine coon katt som slagit världsrekord med sina 120 centimeter i längd

Av sofia
1.626
Advertisement

När han adopterades och bara var en kattunge var Omar, ett fantastiskt exemplar av Maine Coon-katt, mjuk, väldigt söt och kärleksfull, men hans matte Stephy Hirst kunde aldrig ha föreställt sig att han skulle växa upp och bli en av de längsta katterna av hans art i världen. Till och med Guinness Rekordbok har verifierat Omars längd, tidigare hölls rekordet inom kategorin av en 118 cm lång Maine Coon från Wakefield, Storbritannien.

via: BBC

Omar är ett underbart exemplar av Maine Coon som för närvarande väger 14 kg, är väldigt lugn i sitt sätt och som hans matte Stephy säger, älskar att vakna väldigt tidigt (klockan 05.00 på morgonen), äta sin kattmat på morgonen, leka i husets trädgård, sova och sedan äta rått kängurukött runt middagstid, den enda typen av kött som Omar verkar äta med aptit.

När Stephy med åren märkte att Omar växte i rekordfart, bestämde hon sig inte bara för att återberätta sin stora katts äventyr och vardag genom en officiell Instagram-sida som sakta men säkert gjort honom berömd, men hon beslutade sig även för att kontakta föreningen för Guinness Rekordbok.

Advertisement

Hon blev tvungen att vänta in föreningens svar i 12 veckor, men ägaren ville verkligen inte att hennes Omar skulle bli en webstjärna, trots att hon kontaktades av både TV, radio och lokala och nationella program för att berätta för historien om denna rekordstora katt.

Det är kanske inte den längsta i världen, men enligt de officiella mätningarna av Guinness Rekordbok mäter Omar 120 cm i längd, två mer än det tidigare rekordet som hölls av Maine Coon-katten som bodde i Wakefield, West Yorkshire.

Kändisskapet har emellertid inte ändrat Omars lata och lugna vanor...

Den rekordbrytande katten gillar fortfarande att vakna väldigt tidigt, äta sitt smakliga råa kängurukött, leka i trädgården och somna i sin mattes armar...

Till och med kändisar vill ha sin integritet och ett fridfullt liv, eller hur Omar?

Tags: DjurKatterOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack