Den här herrelösa hunden kom in på planen under matchen och nu är hon det mexikanska lagets maskot - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här herrelösa hunden kom in på…
Dessa två Tack vare sin intution räddade den här killen en 8-årig flicka från att bli kidnappad

Den här herrelösa hunden kom in på planen under matchen och nu är hon det mexikanska lagets maskot

Av sofia
969
Advertisement

Ibland, nästan av en slump, inträffar episoder som förblir etsade i många människors minne och som förändrar vissa för livet på ett radikalt sätt. Liksom i fallet med Tunita, en hemlös hund som bokstavligen stal tusentals människors hjärtan efter att ha smitit in på "Alfonso Lastras" stadion i San Luis, Mexiko.

Cruz Azul och Atletico de San Luis spelade på planen och ingen förväntade sig att mitt i matchen få se den läckra kolafärgade hunden springa runt på gräsmattan från ena sidan till den andra, full av energi. Händelsen var lika rolig som den var oväntad och har verkligen förändrat livet för den lilla vovven.

När Tunita kom in på planen gick hon med beslutsamma steg mot German Berterame från Atletico de San Luis, som plockade upp henne och försiktigt bar ut henne från planen. Hunden utnyttjade denna chans till fullo för att bomardera mannen med sina pussar och fick uppmärksamheten både från domare, spelare på bänken och publik.

#ADSLvsCAZ |2T⏰ 80’ |🙌 Abrazo de gol de parte de Germán Berterame. ⚪🔴 2-1 🚂 ¡Vamos Atleti! 🔴⚪ #SomosMejoresJuntos

Pubblicato da Atlético de San Luis su Venerdì 17 gennaio 2020

Episoden gick inte obemärkt förbi och omedelbart efter matchen "döptes" hunden med sitt namn, för att sedan på lagets supportrars begäran bli den nya San Luis-maskoten. Men i slutet av matchen hade hunden försvunnit och spelare, fans och tekniker gjorde sitt bästa för att hitta den.

Advertisement

#COPAMX| #ADSLvsXOLOS |2T|⏰ 68’ | CAMBIO LOCAL]🙌 ¡'Tunita' regresa a nuestra casa! Bienvenida. ⚪🔴 0-0 ⚫🔴 ¡Vamos Atleti! 🔴⚪ #SomosMejoresJuntos

Pubblicato da Atlético de San Luis su Martedì 21 gennaio 2020

Det tog tre dagar innan den lilla hemlösa vovven hittades och officiellt presenterades som en fyrbent del av laget Atletico de San Luis.

Klädd i lagets färger och med sin speciella tröja som har nr 12, är Tunita nu en del av denna mexikanska fotbollsfamilj och hennes liv har förändrats för alltid. När allt kommer omkring är det garanterat roligt för henne och så snart hon får möjlighet tar hon chansen att leka lite med bollen och sina nya idrottsvänner. En fantastisk maskot som vi önskar all lycka i världen!

#BienvenidaTunita 👀¿Quieres ver su primer entrenamiento? 📱En nuestras stories podrás ver sus goles. (No es mentira, hay goles) ⚽️ Instagram: @AtletideSanLuis

Pubblicato da Atlético de San Luis su Lunedì 20 gennaio 2020

Nedan är länken till en video av Atletico de San Luis som visar matchen och adoptionen av Tunita som lagmaskot:

https://www.facebook.com/AtletideSanLuis/videos/2481872202067049/?v=2481872202067049

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack