Den här pingvinen går till marknaden varje dag med sin ryggsäck för att köpa fisk - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här pingvinen går till marknaden…
Den här gamla damen lyckas inte sälja sina broderade servetter så en man bestämmer sig för att hjälpa henne genom att dela ett foto på henne Allvarlig på utsidan, romantisk på insidan - de som är födda i Stenbockens tecken är värdefulla människor.

Den här pingvinen går till marknaden varje dag med sin ryggsäck för att köpa fisk

Av sofia
3.916
Advertisement

Tack vare internet har vi sett många roliga saker. Djur som kommer in i hus hos folk, djur som köper saker i butiker och andra roliga bilder eller videor som har fått oss att skratta mer än en gång. Detta kommer dock kanske att överraska dig mer än en rolig kattunge - en pingvin med en ryggsäck som varje dag går till fiskmarknaden för att handla mat! Du läste rätt, i Japan finns det en pingvin som heter Lala som, efter att ha fångats i ett fisknät, räddades av en fiskare och nu bor med honom och hans familj.

Pingvinen Lala bor hos fiskarefamiljen och har till och med ett luftkonditionerat rum alldeles för sig själv. Varje dag går Lala till fiskmarknaden, där en dam väntar på att ge henne fisk. Det är ett otroligt scenario som du aldrig skulle tro om du inte såg det med egna ögon. Här kan du se videon där Lala vandrar runt i staden med sin ryggsäck.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack