En svartsjuk brud sätter "hundkrage" på sin partner för att han inte ska titta på andra kvinnor

av sofia

29 Augusti 2019

En svartsjuk brud sätter "hundkrage" på sin partner för att han inte ska titta på andra kvinnor
Advertisement

Svartsjuka i ett kärleksförhållande är en oundviklig känsla, även om vissa människor lyckas kontrollera den bättre än andra. För de som är mer eftertänksamma och lugna kan svartsjuka förvandlas till en form av djupt lidande, men samtidigt bemötas på ett värdigt sätt. Men när en impulsiv person är väldigt svartsjuk och mycket orimlig, kan resultatet bli riktigt absurt (ibland tyvärr också farligt).

I den situationen som vi nu ska dela med dig har svartsjuka gett upphov till en minst sagt paradoxal situation.

Advertisement
En svartsjuk brud sätter "hundkrage" på sin partner för att han inte ska titta på andra kvinnor - 1

Scenen som visas i videon nedan är bland de mest absurda. En kvinna tvingar sin partner att bära en hundkrage (samma som används av hundar efter operation) för att förhindra att han vänder sig efter andra kvinnor. Vi vet inte om det är en bestraffning som paret enades om efter att han varit otrogen, men det väckte starka reaktioner hos människor omkring dem.

Advertisement

Svartsjuka är en sund känsla, om den bottnar i en naturlig önskan att hålla sin älskade för sig själv. Men när det leder till possesivitet och du ser rivaler även i dina vänner eller förbipasserande, är det dags att söka hjälp.

Även om den här scenen tycktes ha mer komiska än farliga toner så tycker vi nog att om någon försöker sätta på dig en hundkrage, vare sig bokstavligt talat eller metaforiskt, borde du kanske försöka gå vidare!

Advertisement