Hennes familj ger henne en makeover i 60-års present som får henne att se mycket yngre ut - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hennes familj ger henne en makeover…
Att fortsätta uppvakta varandra även efter flera år gör att en relation förblir sund En person som störs av andras lycka är en person som är missnöjd på djupet

Hennes familj ger henne en makeover i 60-års present som får henne att se mycket yngre ut

Av sofia
20.824
Advertisement

Alla födelsedagar är viktiga, men några representerar viktiga mål, som bör firas på ett minnesvärt sätt, för att göra det ögonblicket oförglömligt - men inte bara.

Vissa människor vill att dessa datum ska dela före och efter - som i fallet med Kim, som lyckades genomföra en radikal förändring i sitt liv, tack vare hennes familj och makeup artisten Christopher av "Make Över Guy ".

Kim hade en önskan: att få en komplett makeover inför sin 60-årsdag. Så hennes dotter bestämde sig för att överraska henne. Hon kontaktade den berömda makeupartisten Christopher från the MakeOverGuy-programmet, så att hennes mamma kunde delta och uppfylla sin dröm. På sin 60-årsdag hade Kims familj kommit på en rolig plan för att gradvis avslöja sin stora gåva: en slags skattjakt, med ledtrådar som gradvis ledde henne till MakeOverGuy-showen.

Kims förvåning var enorm, hon var spänd över att äntligen få förlita sig på Chrisophers skickliga händer, som först studerade henne ordentligt: Kims hår, väldigt långt och vågigt, men i gott skick, framhävde inte hennes ansikte och personlighet. Christopher bestämde sig sålunda för att ge henne en roligare look och klippte håret kortare och lockade det mer, för att bättre rama in hennes ansikte - en fantastisk frisyr för henne.

Sedan ägnade han sig åt sminket. En gnutta färg på ögonlocken, mascara på ögonfransarna och lite rouge på hennes kinder gjorde att Kim såg mycket yngre ut än 60 och säkert mycket glad för det fantastiska och underbara resultatet. Kim var emellertid inte den enda som blev positivt överraskad, familjen kunde inte tro sina ögon och alla - hennes man och barn - förblev bokstavligen mållösa inför den nya Kim.

Ibland är de bästa gåvorna inte de dyraste, men de mest lysande, eller de som lyckas lämna ett spår i hjärtats djup och för Kim, fick förvandlingen, liksom hennes familjs engagemang för att förverkliga hennes önskan hennes födelsedag att bli minnesvärd. Titta på videon själv får du se.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack