6 saker du kommer att ångra efter ha förlorat en stark kvinna med ett hjärta fyllt av ömhet

av sofia

29 April 2019

6 saker du kommer att ångra efter ha förlorat en stark kvinna med ett hjärta fyllt av ömhet
Advertisement

Under en människas livstid kan det hända att man blir kär flera gånger, men endast sällan att man verkligen älskar någon. När det händer betyder det att du har haft lyckan att få träffa en speciell kvinna med stor styrka och som inte är rädd för att ge hela sig själv genom att visa sina känslor. En av dessa underbara varelser möter man sällan och tyvärr inser man det ofta enbart efter att ha förlorat henne. Här är vad man ångrar när det är för sent:

via Match

Advertisement
6 saker du kommer att ångra efter ha förlorat en stark kvinna med ett hjärta fyllt av ömhet - 1
  • Hon var din bästa vän. Inte bara förlorade du din partner, din älskare, men också din livskamrat som kände dig som ingen annan, hon visste hur man fick dig att le och kunde få dig att känna dig hel.
  • Hon skulle aldrig ha bedragit dig. Du har släppt en människa som var lojal som få, både ärlig och trogen, alltmer sällsynta egenskaper idag.
  • Hon älskade dig för den du var. Hon bryr sig inte om dina fel, hon letade inte efter perfektion utan bara efter någon att älska och som verkligen kunde ge henne kärlek åter. Den kärlek hon gav dig var uppriktig och ville inte ha något i gengäld, men du lät den glida bort.
  • Hon skulle aldrig ha sårat dig. En av hennes vackraste egenskaper var respekten för andra. Hon skulle aldrig ha sagt eller gjort någonting som kunde skada dig eftersom hon älskade dig för mycket. Tyvärr visste du inte hur man uppskattade det.
  • Hon uppmuntrade dig alltid. I varje utmaning eller projekt kunde hon ta fram din beslutsamhet och din entusiasm. Nu finns det ingen som motiverar dig och säger att du kommer att lyckas.
  • Hon övergav dig aldrig. Även de personerna som står en närmast försvinner ibland i svåra stunder, men hon skulle ha stannat vid din sida för att stötta dig och älska dig ovillkorligt.
Advertisement
pxhere

pxhere

Ofta fantasiserar man för mycket om sin drömkvinna, utan att inse att hon redan var vid sin sida. Det verkar nästan vara en universell lag att inse vilken skatt ägde endast efter att ha förlorat den. Att tro att det alltid finns något bättre som gömmer sig runt hörnet är bara en illusion, en farlig attityd som fördömer evigt missnöje. När den största kärleken har försvunnit iväg, är man tvungen att säga adjö till och med till sista chansen till en full och lycklig existens. Att njuta av skönheten i enkla saker är inte att nöja sig med mediokritet utan att veta hur man känner igen en sann välsignelse.

Advertisement