Ditt livs stora kärlek skulle kunna komma efter ditt livs största misstag

av sofia

02 April 2019

Ditt livs stora kärlek skulle kunna komma efter ditt livs största misstag
Advertisement

När en relation tar slut är det lite som ett nederlag, det är faktiskt exakt samma sak om man tänker efter. Vi satsar mycket, allt, kanske till och med för mycket på ett förhållande och sedan står vi där tomhänta, besvikna och borttappade. Vi ifrågasätter oss själva, ställer tusen frågor till spegeln, utan att hitta några svar. Om du också lever med tyngden och smärtan av ett trasigt hjärta, läs vidare, dessa ord är tillägnade dig.

via goodmenproject.com

Advertisement
Luis Galvez/Unsplash

Luis Galvez/Unsplash

Oavsett om du tror det eller inte, sker allt av en anledning, så även det lidande du upplever just nu har varit till nytta för dig. Tänk nu tillbaka på när du blev kär i honom eller henne när du trodde du hade hittat partnern i ditt liv och när du föreställde dig en framtid tillsammans.

Framför honom eller henne har du visat den mest intima och djupa delen av dig själv och anförtrott nyckeln till din själ, avslöjar dina hemligheter och alla dina drömmar. Du har investerat tid och energi, du har ibland försummat allt annat i hopp om att du skulle få samma kärlek tillbaka. Från början tyckte du att du var den som investerade mest i den här relationen, men trots det fortsatte du att tro på den, för du trodde att din värme skulle få din partner att smälta och ge efter för sina känslor.

Advertisement
Unsplash

Unsplash

Tyvärr visade sig verkligheten vara väldigt annorlunda. Det var inte drömpartnern som du längtade efter, långt ifrån det tog den dig för givet, slösade bort eller ignorerade allt du gav och kanske förtjänade han eller hon det aldrig. Du fick aldrig tillräckligt med tid och utrymme, men du var kär, och du insåg det för sent. Nu känner du dig ensam, övergiven och förlorad, men det här är inte slutet, det är bara slutet på början.

Även om du befinner dig på en kall och mörk plats finns det redan en ljussken i slutet av tunneln, en varm och lugnande eld som väntar på dig i slutet av vägen. Ditt livs största kärlek kommer precis efter det du upplever som ditt största misstag. Snart hittar du någon som uppskattar dig som du förtjänar och du kommer att förstå varför det inte fungerade med någon annan, bara för att du var avsedd för henne eller honom. Så ge inte upp just nu, allt händer av en anledning och i din nya partners armar kommer du att inse att allt äntligen har en mening.

Advertisement