Förälska dig i någon som berör din själ innan den rör din kropp - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Förälska dig i någon som berör din…
Att vara på dåligt humör får dig att gå upp i vikt enligt dietisterna Jämförelsen mellan två 3 åriga barns hjärnor visar oss hur viktigt det är att omge dem med kärlek

Förälska dig i någon som berör din själ innan den rör din kropp

825
Advertisement

Det finns extraordinära exempel på människor i världen, individer som ger oss lugn och som får oss att känna oss som hemma. Många kommer att säga att de finns där för oss, men bara de som verkligen kan beröra vår själ kommer att följa oss längs vår resa i livet. Hur många människor träffar vi längs med vägen? Många kommer vi inte ens att komma ihåg namnet eller antsiktet på, men de som kommer att beröra våra hjärtan, kommer vi aldrig att kunna glömma.

image: Unsplash

Denna typ av människor lyckas få oss att uppleva känslor som gör att vi vill ha dem vid vår sida så länge som möjligt. Men ofta är det vi själva som förstör allt detta för att vi är fångar för våra inre demoner som vi aldrig har bemött och konflikter som vi aldrig har löst. I stället för att ljuga, fly och gömma oss är det just då som vi måste öppna oss och visa våra  öppna sår. De som älskar vår uppriktighet kommer att veta hur man ser på dem utan rädsla och hjälpa oss att läka dem.

Våra handlingar avspeglar ibland inte våra avsikter, så vi får motvilligt ta konsekvenserna och glider längre och längre bort från vem eller vad vi egentligen vill vara. Hur många gånger har vi råkat säga till någon eller upprepat orden "jag ville inte" för oss själva? Just därför måste vi tänka efter väl innan vi säger eller gör något vi skulle kunna ångra. Följderna ses i vår miljö, i vår vardagen, men i stället för att reagera och förändra saker står vi stilla och ser på medan vår värld rasar samman.

image: Unsplash

Det är inte möjligt och det är inte rätt att hålla fast vid någon som vill lämna oss, men vi måste lära oss att hitta den verkliga orsaken till det avskedet, även genom att "titta oss själva i spegeln". Ibland skapar vi själva förutsättningarna för att ett förhållande tar slut, genom att låta vår stolthet råda över vår kärlek. Att erkänna sina misstag, sina begränsningar och brister är det första steget mot förändring, utan att någonsin behöva uppoffra sin värdighet. Vi måste lära oss att uppskatta värdet av våra relationer och förstå skillnaden mellan dem som bara kan röra vår kropp och de som istället kommer att nå vår själ.

Tags: PsykologiKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack