Om du är en stark person har du din mamma att tacka för det - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Om du är en stark person har du din…
Hon mobbar en skolkamrat på skolbussen, pappan låter henne gå 8 km för att komma till skolan

Om du är en stark person har du din mamma att tacka för det

631
Advertisement

En mamma som är stark i själen är den mest värdefulla gåva ett barn kan få i livet. En svag mamma förmedlar osäkerhet och dålig självkänsla, medan den starka lämnar efter sig beslutsamhet, mod och självständighet.

När du har turen att ha vuxit upp med en stark mamma, förstår du att det bara är om du mår bra i dig själv som du kommer att må bra med resten av världen. Du kommer att förstå att det inte finns något behov av en annan person för att göra dig lycklig, för du kommer att veta att du är grunden till din egen lycka.

image: pixabay.com

En stark mamma lär dig att du inom dig har alla verktyg för att lyckas i livet. Du behöver inte underkasta dig någon för att få dina drömmar att bli sanna. Det kan innebära att man får försöka och försöka igen, men tillfredsställelsen att ha gjort det ensam kommer att återbetala alla ansträngningar.

En stark mamma kommer att få dig att förstå att det inte finns någon kärlek eller vänskap som kan övervinna din egen kärlek gentemot dig själv. Genom att älska den är du i alla situationer kommer du att kunna älska andra utan att känna behovet av att förändra dem. Ingen har rätt att ändra någon annan i livet.

image: maxpixel.net

Den starka mamman lär dig att sanningen är drottning. Det finns ingen rädsla eller skam som motiverar valet att berätta en lögn. Att alltid säga sanningen gör dig till en hederskvinna eller en hedersman, transparent och lojal.

Styrkan hos en mamma finner du i dig när du känner dig ensam mot världen, med övertygelsen hos en person som vet att den kan klara allt. Att leva och räkna med andra människors hjälp gör dig osäker. Ingen har skyldigheten att komma till undsättning, därför det är viktigt att först och främst kunna klara sig ensam.

Advertisement
image: pexels.com

En stark mamma lär dig att skilja på värdefulla och giftiga relationer som du kan fly ifrån utan att någonsin titta tillbaka. De människor som visar sig vara uppriktiga och lojala förtjänar vår närvaro och vår kärlek.

En stark mamma får dig att förstå att du precis som alla andra har styrkor och svagheter. Båda är dock grundläggande för att möta livet. Även ögonblicket av gråt och trötthet är användbart. Beslutsamheten kommer att hjälpa dig när alla säkerheter kommer att falla och du fortfarande följer ett svagt ljus framför dig.

När du har en stark mamma kan du säga att du är en lycklig person. Att ha en mamma som visar dig alla dessa aspekter av livet är det bästa föredömet att följa!

Tags: KvinnorFamiljKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack