Den här madrassen är nästan 4 meter bred och är designad för en hel familj - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här madrassen är nästan 4 meter…
6 aspekter av livet som vi inte bör avslöja för någon, ett råd som hämtar sin inspiration i den orientaliska läran Att sova mycket under helgen är bra för hälsan och förlänger livet

Den här madrassen är nästan 4 meter bred och är designad för en hel familj

Av sofia
940
Advertisement

Om du åtminstone vid ett tillfälle i ditt liv har klagat på din sängs storlek har en välkänd madrasstillverkare skapad något som skulle kunna passa dig. Du kan säga farväl till irriterande sänginvasioner eller trakasserande sömnkompanjoner, komforten är numera tryggad för hela familjen! Men det finns en hake eftersom äkta komfort också har ett pris... och överdrivna dimensioner!

Om utrymmet i din säng är ett problem och det inte längre räcker till har företaget Ace Collection en madrass som kan passa dig! Med sina 3,7 meter på bredden är Ace Family Size madrassen den obestridda mästaren av komfort för hela familjen. Rekommenderas för dem som vill vara mycket bekväma, för dem som under natten får besök av barn eller husdjur eller helt enkelt för dem vars bättre hälft gillar att sträcka ut sig medan hon/han sover.

Oavsett orsaken till varför du skulle vilja ha en sådan här madrass, bör du komma ihåg de stora dimensionerna av denna unika möbel som troligen skulle ta lite för mycket plats i många sovrum. Samma sak gäller sängkläderna som oundvikligen måste vara av rekordstorlek, liksom priset som långt överstiger 5000 dollar tröskeln för en komplett säng. Trots allt kostar det inte något att drömma och att få göra det ombord på detta "rymdskepp" har inget pris!

Advertisement

Ace Collections sängar finns även i "mänsklig" storlek, inklusive en "mindre bekväm" Ace Size på endast 2,7 meter och en Player Size på ca 2 meter. Så om din dröm är att gå vilse i sömnen eller dela sängen med hela familjen är detta madrassen för dig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack