Den sten som du dras till mest kan avslöja något om din personlighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den sten som du dras till mest kan avslöja…
En entreprenör vill köpa ett kryssningsfartyg för att bygga sociala lägenheter till de fattiga Uppvärmt salt, en naturlig och billig behandling mot förkylning och nacksmärta

Den sten som du dras till mest kan avslöja något om din personlighet

15.086
Advertisement

Vad kan du om opal, malakit, heliolit, iolit, obsidian och jaspis? Utöver färgen och skönheten vet du förmodligen ingenting om dessa ädelstenar, men kanske vet de istället något om dig? Välj den som du dras till mest, bortse från färg och personlig smak. Gör ditt val utan att tänka för mycket och få reda på vad som väntar dig i livet!

1. Opal

image: Pexels

Den här stenen är idealisk för meditation och förbättrar en persons andliga kommunikation. Om du har valt denna sten betyder det att du kommit ur någonting svårt och att du nu är starkare och mer vis tack vare den erfarenheten. Du behöver komma bort från citylivet och finna lugn i dina sinnen och tankar.

2. Heliolit eller Sunstone

En Sunstone uppmuntrar till att vara orginell och självständig utöver att vara en inspirationskälla i sökandet efter en talang och den drar även till sig kändisskap och välgång. Den är utmärkt som lyckoamulett vid tävlingar och om du dras till den här stenen betyder det att du är en optimistisk person som gillar perfektion. Du trivs i din värld av rutiner och vardagliga vanor men har svårt att hantera när dessa ändras. Kom ihåg att världen inte är så perfekt som du skulle vilja ha den!

Advertisement

3. Blå Howlite

Howliten är ett utmärkt verktyg att använda under meditation då den hjälper oss att fokusera. Det är en starkt lugnande sten som hjälper till att övervinna stress eller ångest och de som dras till den är de som känner att stunden är kommen för att starta om på nytt. Det sägs att den som väljer den här stenen har ett öppet sinne och en medfödd andlighet och att den därför bör föra dagbok över sina drömmar.

4. Malakit

image: Pixabay.com

Malkiten är naturens symbol, återfödelsen av blommor, växter och miljö. Det är en sten som visar en människas andliga förvandling och förändringar i privatlivet. De som dras till den här stenen älskar att ge och har svårt att säga nej till andra personer och bör lära sig att finna den rätta balansen som finns mellan att ge och att ta.

Mahogny Obsidian

Obsidianen är en sten med ett "eldigt" element som hjälper oss att stärka våra övertygelser inför andra människor. Om du dras till den här stenen betyder det att ditt undermedvetna försöker säga dig att stunden är kommer för att bryta gamla vanor och starta ett nytt liv! Kom ihåg att även om de önskade resultaten inte kommer genast så betyder inte detta att du inte är bra nog.

Advertisement

6. Dalmatiner Jaspis

Denna speciella sten hjälper till att lägga bandkänslorna även i de svåraste av situationer. Om du tycker om att ha roligt har du förmodligen valt den här stenen. Lämna ditt förflutna bakom dig och fortsätt att leva ditt liv, ha kul och sök efter nya äventyr och skaffa nya vänner.

Lyckades den stenen du valde gissa vilken riktning ditt liv håller på att ta?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack