En mamma förvandlar locket på våtservetterna till en säkerhetsanordning, tipset blir genast populärt på nätet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mamma förvandlar locket på våtservetterna…
7 sätt för att förstå om din partner verkligen är kär i dig En skönhetssalong i Ryssland lanserar ett nytt mode, naglar med hårextensions

En mamma förvandlar locket på våtservetterna till en säkerhetsanordning, tipset blir genast populärt på nätet

753
Advertisement

När de är inne i huset och kryper runt här och var eller börjar ta de första stegen kan bebisar verkligen vara svåra att hålla koll på. Det räcker med en sekunds distraktion för att de ska försvinna ur sikte och hamna i gud vet vilken jobbig eller farlig situation! Deras medfödda nyfikenhet driver dem till att utforska hemmets alla hörn och att undersöka varje sak som de möter på sin väg.

En av de saker vi alla har i hemmet och som aldrig undkommer de minstas uppmärksamhet är eluttagen. Av någon anledning är de dragna till de där små hålen på ett oemotståndligt sätt och bebisarna tvekar inte en sekund innan de pillar in sina små fingrar eller leksaker, kanske för att de vill härma det som de sett de vuxna göra.

Hur kan man då säkra eluttagen?

I handeln finner vi lock som man sätter över eluttagen men som inte döljer dem helt. Därför kom en mamma vid namn Brittany Kurtz på ett sätt att på ett kreativt sätt återvinna ett föremål som hjälper till att hålla de där livsfarliga hålen utom synhåll för barnen.

Allt man behöver göra är att ta bort plastlocket på ett paket tvättservetter och limma fast det på eluttaget. Den praktiska luckan kan öppnas för att koppla in sina apparater och när man sedan stänger den blir den ett extra skydd.

👶🏻Mommy Life Hack👶🏻 Remove the adhesive top from the baby wipes package, then place over outlets. I certainly still...

Pubblicato da Brittany Kurtz su Sabato 15 settembre 2018

Många lock på paketen av tvättservetter är gjorda av en slittålig plast och för att inte kunna öppnas av barnen, så de är därför perfekta att användas på det här sättet! Att täcka över uttaget så här och genom att ha locken på insidan kan vi mer eller mindre vara säkra på att bebisarna inte kommer att komma åt dem eller att det åtminstone kommer att dröja länge innan de lyckas.

Vad tycker ni om detta kreativa lilla återvinnings-projekt? Vi tycker att det låter som en bra idé, man kan ju liksom aldrig vara försiktig nog när det kommer till barnens säkerhet!

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack