Hur man reparerar bucklor på bilen på ett enkelt sätt som dessutom är gratis

av sofia

01 Oktober 2018

Hur man reparerar bucklor på bilen på ett enkelt sätt som dessutom är gratis
Advertisement

Bilen är utan tvivel en väldigt värdefull ägodel för oss alla. Kanske är det för att vi investerat i den när vi köpte den eller den vikt som den har i våran vardag som gör att det aldrig är kul när den skadas, även om det bara är på det estetiska planet. För att åtgärda skadan har vi inget annat val än att sträcka oss efter plånboken och betala en massa pengar för att få den att bli som ny igen. Som tur är finns det en väldigt billig metod för att lösa det och få en bucklig bil att se ut som ny igen! 

Advertisement
 Mad4Motors/YouTube

Mad4Motors/YouTube

Tyvär händer det ofta trots att vi är försiktiga med våran bil att vi får någon buckla eller något outplånigt märke på den. Lösningarna för att åtgärda problemet finns självklart men de är ofta mycket dyra precis som arbetet som görs hos mekanikern. Som tur är har vi hittat en metod som skulle kunna passa er. En gör-det-själv lösning som är extremt billig för att fixa eran buckliga bil.

Allt man behöver är kokhett vatten, kallt vatten och att kunna sikta bra. Om du blöter det området som blivit buckligt med väldigt varmt vatten först och sedan genast kyler ner det med iskallt vatten kommer du att märka att plåten återfår sin naturliga form genast! Detta beror på den snabba temperatur förändringen i metallen som i dessa fall brukar kunna återfå sin naturliga form.

I slutet av artikeln finner ni videon som visar hur effektiv denna behandling är och hur man gör. Prova även själva och berätta sedan för oss hur det gick!

Advertisement