Vad ser du på bilden? Svaret avslöjar hur du är som person... - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vad ser du på bilden? Svaret avslöjar…
En 102-årig farfars far närmar sig vatten: hur han dyker chockar hela familjen Tyska polisen väcker larm om ett nytt sätt som används av tjuvar: läs här

Vad ser du på bilden? Svaret avslöjar hur du är som person...

19.196
Advertisement

Det finns en hel samling av kända optiska illusioner som kan ses från två eller fler sidor och se ut som olika saker. De är redan intressanta i sig eftersom de visar hur våran hjärna urskiljer välkända objekt i tvetydiga former och om det också var så att de sa något om hur vi är som personer? Titta på bilden här nedan: vilken är den första saken du ser?

Här är bilden

Såg du först läpparna, träden eller rötterna?

Läpparna

image: Max Pixel

Om du lyckades urskilja läpparna först så är du en enkel och lugn person som lätt kommer överrens med andra. Du är mycket flexibel och anpassar dig efter alla typer av situationer. Ibland kan du verka naiv då du tenderar att proicera din ärlighet även på andra. Människor vänder sig till dig när de behöver råd för att de litar på ditt omdöme och framförallt på dig.

Advertisement

Träden

Om du såg träden först är du en utåtriktad person. Även om du är artig så är du inte typen som låter sig styras eller influeras av andra. Trots det lägger du stor vikt vid andra människors åsikt om dig. Att knyta an till andra människor genom utbyte av erfarenheter och ärlig kommunikation är enligt dig nyckeln till livet. Därför söker du dig till sociala sammanhang, men det är svårt att vinna ditt förtroende och bli nära vän med dig.  Du kan dölja dina känslor väl.

Rötterna

Om det första du såg var rötterna så är du en introvert person, något som dock inte automatiskt betyder att du är blyg. Du hämtar din energi inifrån och har god självdisciplin och kan därför också ta konstruktiv kritik på ett väldigt bra sätt. Du ses vanligtvis som "den visa" eftersom du väger dina ord noggrant och aldrig säger något bara för att. På grund av din höga standard kan du ibland ha problem med din självkänsla, men lyckas alltid ta dig ur det med hjälp av din inre kraft.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack