10 tecken som tydligt säger att din partner är galet kär i dig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
10 tecken som tydligt säger att din…
16 vanliga föremål som vi alltid har ignorerat den verkliga användningen av Kasta inte bort färgburkar! Här är 18 briljanta sätt att återanvända dem

10 tecken som tydligt säger att din partner är galet kär i dig

1.553
Advertisement

I kärlek är det alltid fel att generalisera eller försöka härleda universella regler: varje kärlekshistoria är annorlunda eftersom huvudpersonerna alltid är olika. Men det finns tydliga tecken som avslöjar en förståelse mellan älskare, detaljer som uppenbarligen visar om en kärlekshistoria mår bra. Visserligen har alla sitt eget sätt att uttrycka kärlek, men när man är överväldigad av känslor, är det oundvikligt att bete sig på ett visst sätt. Så, vad är tecknen på att din partner är galet kär i dig?

Är nära dig i de svåraste stunderna.

Livet är inte alltid i kul: det kommer att finnas svåra stunder, men även då kan du lita på att din partner kommer att göra allt för att få dig att må bra. Närheten av din hälft kommer att vara det viktigaste.

Väljer dialog istället för tystnad.

Det är sant att harmonin mellan två personer ses även när det inte finns något behov av att tala och när tystnad ges rätt betydelse. Men i ett lyckligt par kan stunder av tystnad, ses som ett tecken på en falsk vapenvila, motsatsen är en känsla av glädje som driver nöjet att samtala med varandra, från början av dagen till slutet.

Advertisement

Lämnar små kärleksmeddelande.

image: pixabay.com

Under födelsedagar och jul är det vanligt, men hur är det med oväntade kärleksmeddelande ? Det är i detaljerna som sanna känslor doljer sig i vardagen. Och ju mer en enkel gest ger nöje, desto mer är bandet mellan er uppriktigt.

Han har inga problem med att ge dig telefonen.

image: pixabay.com

Dagens smartphones innehåller en stor del av våra liv och det är rätt att vi skyddar oss med lösenord och andra säkerhetssystem, men har man ett överbeskyddande beteende med sin telefon är det inte ett gott tecken. Å andra sidan, bör den andra partnern inte visa ett obsessivt intresse för den andras telefon.

När man litar på varandra behöver man inte att spionera på den  varandras telefoner, eller ha problem med att lämna den obevakad en stund.

Skicka röstmeddelanden.

image: maxpixel.net

När man alltid är van vid textning glömmer man röstens betydelse. Om din partner skickar röstmeddelanden beror det på att man vill berätta något som kanske inte kan säga med text för att man är säker och uppriktigt på sina känslor. Att skriva något utan att verkligen tro på det är enkelt att säga det är svårare. Intonationen, pauserna och hastigheten på meddelandet  kan avslöja mycket om en person.

Dela mat med dig.

image: Depositphotos

Att dela mat med en person är ett tecken på stor intimitet. När mat delas av ett par beror det på att vi tänker i plural och inte längre i singular. Äta blir ett nöje att dela med och inte bara en naturlig instinkt.

Han är villig att skapa nya erfarenheter med dig.

Att älska en person innebär också att känna nyfikenhet om varandras intressen, hans/hennes hobbies: det här är också ett sätt att lära känna varandra på djupet. När en partner är villig att prova nya erfarenheter, där kanske den andra är en expert, beror det på att han/hon litar på sig helt och är redo att omfamna även de mest personliga aspekterna av sin partner. Ha kul tillsammans, viar öppen för att prova nya saker, stärk kärleksbandet genom att dela minnen.

Villig att ändra sina vanor.

Un post condiviso da Katie Lyon (@katie.lyon5) in data:

Att bli kär är ett tillfälle att förändra, förbättra, hitta styrkan, samarbeta och få förtroende för den andra. Har din partner alltid varit rörig? Om han gör allt för att bli mer organiserad, ja det är sann kärlek!

Han är stolt över att vara med dig.

Ni var själva i början, men nu har du ingen anledning att dölja relationen? Om din partner visar sig stolt och lättad att kunna presentera dig för sina vänner, är det ett tydligt tecken på att han/hon är kär. Att presentera dig för sin familj, till sin vänkrets, är ett indirekt sätt att uttrycka sin glädje att ha dig nära och att dela sin tid med dig.

Man kan inte undvika fysisk kontakt.

image: pixabay.com

Den fysiska kontakten är en väsentlig del av en kärleksaffär: någon tycker inte om att visa det offentligt, någon annan måste ha en kyss, även ute bland folk, men faktum är att när en kärleksaffär går bra kan man inte undvika fysisk kontakt.

Tags: SpelPsykologiKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack