Du har säkert alltid trätt tråden i nålen på fel sätt: gör så här istället - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Du har säkert alltid trätt tråden…
20 bilder som visar att vissa hundar kommer att förbli eviga Peter Pan En delfin skapar en cirkel av sand i havet: strax efter spelar kameran in ett fascinerande fenomen

Du har säkert alltid trätt tråden i nålen på fel sätt: gör så här istället

2.606
Advertisement

Sömnad är inte alls enkelt, även om det är bra att kunna åtgärda mindre lagningar utan att alltid vara tvungen att kontakta en skräddare. Det kan till och med vara svårt att trä tråden i nålens knapphål för många och det handlar inte bara om synen men också om teknik, fasthet i handen och framförallt tålamod. Om tålamod saknas, kommer du förmodligen inte att gå längre än att ha kvar nål och tråd i handen... men nu finns det goda nyheter för alla som inte har tålamod: det verkar som de flesta av oss har satt tråden i knapphålet på fel sätt!

Oavsett om du gör det med ett slutet öga eller båda öppna, oavsett om du använder din högra hand eller din vänstra hand, bör du känna till det enklaste sättet att trä nålen.

På det här sättet behöver du inte ha ögon som ett lodjur, eller en fast hand som om den vore av marmor: inom några sekunder kan du börja laga sy!

Många tror inte på det: men istället för att anstränga ögonen behöver du bara gnida nålen på handflatan som du har sträckt tråden på. På ett ögonblick har du uppnått ditt mål!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack