För att underlätta räddningsinsatsen vid olycka har den här mamman skrivit vissa detaljer om sitt barn på bilbarnstolen - TittaPaVideon.se
x
För att underlätta räddningsinsatsen…
Några tips som kan hjälpa empatiska människor att inte absorbera andra människors negativa känslor En fotograf återskapar de sexistiska annonserna från förr med omvända roller: här är resultaten

För att underlätta räddningsinsatsen vid olycka har den här mamman skrivit vissa detaljer om sitt barn på bilbarnstolen

16 Mars 2018 • Av Linda Solari
12.517
Advertisement

Till skillnad från andra aspekter av föräldraskap handlar barns säkerhet i bilar inte om ett personligt val.
Varje land ger exakta regler för hur barn ska transporteras i bil, men det betyder inte att det inte kan förbättras med några goda idéer. Det är anledningen till att en mamma som arbetar som ambulanssjukvårdare, har utarbetat en metod för att ännu säkrare ha med sina barn i bilen. Vi vill dela denna artikel med dig, även om det inte är ett roligt scenario.

Som mor och ambulanssjukvårdare fann Kaitlyn Lawson att det var användbart att dela med sig av en idé som hon själv använder sig av.

image: Pixabay.com

I den osannolika händelsen av en bilolycka, är det viktigt att tänka på hur man underlätta hjälpinsatserna, i synnerhet om det även finns ett litet barn med i bilen, som kanske inte ens kan prata. Vad hända om föräldern var medvetslös och inte kunde kommunicera med räddningspersonalen viktig information, såsom speciella villkor för barnet som måste informeras så snart som möjligt? Denna mamma delar med sig av sin idé.

"Det tar en minut av er tid att göra något som kan rädda ditt barns liv."

Kaitlyn Lawson råd är att skriva ner information om barnen och föräldrar (namn och födelsedatum) samt viktig medicinskt tillstånd, om barnet behöver speciell medicin och ett telefonnummer att ringa för nödsituationer: all information som underlätta arbetet för räddningspersonalen i händelse av en bilolycka. Klistra informationen på bilbarnstolen på en synlig plats och du har gjort något som är väldigt användbart för alla.

Om det här ämnet är av intresse för dig, kommer vi längre fram att skriva om användbara smartphoneapplikationer som hjälper dig att inte glömma barnet i bilen.

Tags: BarnPraktiskaIdéer
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack