5 vanliga sätt att ladda telefonen fel som skadar telefonens batteri - TittaPaVideon.se
x
5 vanliga sätt att ladda telefonen…
21 personer som gav bort ett roligt skämt som present Med detta knep kan du sluta köpa microtrasor och göra dem själv

5 vanliga sätt att ladda telefonen fel som skadar telefonens batteri

04 Februari 2018 • Av Linda Solari
11.676
Advertisement

Även om tekniken gör stora framsteg och våra smartphones utvecklas mer och mer för att möta behoven även hos de lataste och klumpigaste användarna, finns det saker man kan göra som kan förbättra och förlänga livstiden på telefonen. Batteriet är till exempel ett grundläggande tillbehör som påverkas starkt av ägarens vanor!

För att du ska få ut det mesta och så länge som möjligt har vi samlat 5 mycket vanliga misstag som ofta görs i laddningsprocessen. Vi hoppas att dessa tips kommer att hjälpa dig framöver!

1- Undvik att använda telefonen tills batteriet är helt urladdat. Om inte det är absolut nödvändigt, låt den inte bli helt tom på batteri så att den släcker sig. På så sätt håller batteriet längre.

2- Undvik att ladda din smartphone upp till 100% på en gång. Det bästa är om möjligt att ladda flera gånger under dagen, för att undvika att komma till 100% med en gång. Att ladda den hela natten är inte rätt!

3- Undvik höga eller låga temperaturer. Temperatur över 32 ° är skadlig för batteriet, särskilt under laddningsfasen. Det kan också bli farligt att inte använda originalkomponenter.

Advertisement

4- Ta bort skyddet under laddningsfasen. Under de heta månaderna kan plastfodralet orsaka en dramatisk temperaturökning. Av samma anledning rekommenderas det inte att använda telefonen medan den laddas.

5- Lämna inte en urladdad telefon i en låda. Om telefonen förblir urladdad i flera månader kan den faktiskt aldrig mer laddas upp. Om du planerar att inte använda en smartphone, men du vill bruka den i framtiden, ladda den var 4-5 månad upp till 50%.

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack