En hund lugnar en bebis genom att ge henne hennes favoritleksak

av sofia

20 Augusti 2021

En hund lugnar en bebis genom att ge henne hennes favoritleksak
Advertisement

Nick Elliott och hans fru tog med sig sin dotter Macie hem efter att hon blev utskriven från sjukhuset i början av juli. Hemma skulle de presentera henne för en annan viktig familjemedlem, hunden Tommy, husets maskot.

Ett möte som inte var självklart att det skulle gå bra. Tvärtom visade det sig vara en magnifik början på ett äkta kärleksförhållande mellan hunden och den lilla flickan. Hunden välkomnade inte bara den lilla flickan med kärlek, utan filmades även när han försökte trösta henne när hon grät genom att ge henne sin favoritnalle.

via Facebook / Nick Elliott

Advertisement
Facebook / Nick Elliott

Facebook / Nick Elliott

Tommy, familjen Elliotts hund, är en mycket snäll och gullig hund.
”Det är en hund som inte är lämplig som vakthund”, säger Nick, ”han viftar med svansen så fort han ser människor och visar livsglädje och öppnar sitt hjärta. Så vi trodde att han skulle ta hand om den lilla nykomlingen med kärlek. Men hade aldrig kunnat förvänta oss ett sådant beteende!"

För säkerhets skull, placerade paret dock Tommy i soffan och lät honom sedan lukta på deras kläder och först senare presenterade de honom för lilla Macie.

Advertisement
Facebook / Nick Elliott

Facebook / Nick Elliott

"Från det ögonblicket föddes en sann kärlek." fortsatte Nick "Från första stund har hunden aldrig rört barnet, men han tillbringar mycket tid bredvid henne och verkar studera hennes beteende noggrant."

"Under de första dagarna gjorde han ett ledset litet ljud när hon grät, men nu har han vant sig vid alla nya ljud och dofter, så han reagerar inte ens. Han kommer regelbundet för att titta till henne, viftar lite med svansen om allt är okej."

Facebook / Nick Elliott

Facebook / Nick Elliott

En mycket överraskande sak var på väg att hända. En morgon hörde Tommy sin "lillasyster" gråta över att hon inte hade flaskan och bestämde sig för att göra något för att lugna henne. Medan bebisens mamma var i köket och gjorde i ordning en ny flaska välling, bestämde hunden sig för att trösta Macie genom att ge henne sin favoritnalle.

Pubblicato da Nick Elliott su Lunedì 26 luglio 2021

Familjen Elliot förstod till en början inte att den lilla flickan hade tagit nallen. Så de tittade på inspelningen från övervakningskameran som var på i rummet.

Facebook / Nick Elliott

Facebook / Nick Elliott

"Från videon kan man tydligt se Tommy" berättar Nick "som hämtar leksaken till bebisen och viftar på svansen! Vi har alltså en hund som är barnvakt som vi kan lita på för att ta hand om våra underbara lilla Macie."

Vilken söt hund!

Advertisement