Den här lille pojken somnar varje dag mellan sina hundars tassar: fotona är otroligt söta - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här lille pojken somnar varje dag…
En polis riskerar sitt liv för att rädda en hund i en kanal

Den här lille pojken somnar varje dag mellan sina hundars tassar: fotona är otroligt söta

Av Sara Lindblad
9.007
Advertisement

När det gäller djur och små barn, måste  man alltid räkna med effekten som en ny familjemedlem kan ha i ett hem där minst 3 olika hundar redan lever i harmoni. Hunden är visserligen utan minsta tvekan människans bäste vän, men den kan ibland reagera på ett sätt som man inte väntat sig så det är alltid bra att vara mycket uppmärksam på dess beteende ihop med ett litet barn. Detta var uppenbarligen inte ett problem hemma hos Jessica och Alex, ett par från Connecticut (USA), när de kom hem med lille Theo. Hemma väntade 3 st busiga lurviga underbara goldendoodle! Hundarna har avgudat lille Theo från första stund och nu tar de alla dagens tupplurar ihop!

Förutom ett jättefint hus i Connecticut, har Jessica och Alex 3 jättefina goldendoodle med gyllene päls och en jättefin liten pojke på några månader som heter Theo. Livet verkar inte kunna bli bättre. 

Ända sen mamma Jessica la upp en kort video på Instagram på Theo som gosar mellan en av hundarnas tassar, så har tusentals börjat följa hennes sida och sidan har nu gjorts om att handla om tidens stjärnor; hennes son och hennes 3 stora hundar!

Både på bilderna och filmerna kan man se hur både Theo och hundarna gillar att vara tillsammans, och framförallt sova ihopgosade allihop! Instagramkontot har på bara några månader fått enormt mycket aktivitet; både Jessica och Alex tror att det är en naturlig effekt av det stressiga läget som mänskligheten lider pga Coronavirus; det är som om folk har behov av att se gulliga saker som värmer hjärta och själ och som skapar ett gott avstånd till verkligheten. 

Advertisement

Vanligtvis låter Theo en hund gosa med honom i taget, men han lyckas också fördela sin tid och uppmärksamhet på alla 3 samtidigt! 

Om du följer deras Instagramsida så kommer du bli överöst av gos och kärlek!

Tags: HundarBarnSöta
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack