En flicka ser att grannen varje dag bjuder hennes "små fyrbenta syskon" på godsaker så hon bestämmer sig för att följa med - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En flicka ser att grannen varje dag…
Vid 90-års ålder bestämmer sig en man för att komma ut med ett inlägg på Facebook: Den här tjejen lider av en sällsynt vattenallergi och varje gång hon tvättar sig måste hon ta läkemedel

En flicka ser att grannen varje dag bjuder hennes "små fyrbenta syskon" på godsaker så hon bestämmer sig för att följa med

Av sofia
3.417
Advertisement

Att ha djurvänner berikar livet, gör det roligare och mer intressant, helt enkelt "bättre". Att skaffa en söt lurvig vän är en bra idé i alla åldrar. Men när det även finns små barn är det underbart att se dem växa upp och leka tillsammans.

Barn som är vana vid denna typ av sällskap och interaktion, får mer självförtroende, är lugnare och lyckligare. Det här är historien om en liten flicka och hennes "fyrbenta syskon".

via: The Dodo

Lilla Ramona bor i USA med mamma, pappa och två andra familjemedlemmar med svans. De heter Zeus och Blue, två bedårande och livliga blandrashundar. Barnet tillbringar hela dagarna med dem, rullar runt på golvet eller sitter i soffan och kramar dem. Då och då hör man henne fnissa på grund av alla de roliga saker hon ser sina två kamrater ställa till med.

Hon älskar att titta på dem när de försöker fånga sina svansar eller när de hoppar runt vid måltiderna. Pappa Mike Whalley berättar om en rolig händelse som senare kom att bli en daglig vana. En dag lät grannen, som heter Gary, hunden Zeus smaka på en smörgås.

Advertisement

Sedan dess har hunden dykt upp varje dag vid staketet som delar de två bostäderna för att få sina godsaker. Grannen upplyste Mike om detta och bad honom om tillåtelse för att få mata hunden. När Blue också flyttade in blev Garys gäster plötsligt två.

Ramona lade märke till detta och bestämde sig för att hon ville vara en del av gruppen. Hon följde med Zeus och Blue i trädgården och de välkomnade henne i gänget utan problem. Gary har nu tre vänner att mata. Den lilla flickan följer med sina syskon på eftermiddagen. Hon håller sig i staketet för att kunna stå upp och väntar på sin godsak från den trevliga och generösa mannen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack