En stylist firar sin 71-års dag och delar foton där hon ser ut att vara 30 år yngre - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En stylist firar sin 71-års dag och…
En kille hoppar ned i kokhett vatten för att rädda sin hund och bränner sig på 70% av kroppen, han överlevde tyvärr inte Att bli arg för ofta kan leda till övervikt enligt en dietists undersökning

En stylist firar sin 71-års dag och delar foton där hon ser ut att vara 30 år yngre

10 Juli 2020 • Av sofia
10.854
Advertisement

Även om ingen av oss vet vad det berömda och legendariska livselixiret är, verkar det som att det finns människor i världen som har lyckats nå en hög ålder även om de ser mycket yngre ut. Kanske har de hittat det?

Vem vet, men skämt å sido, är designern Vera Wang en av dem och nyligen fyllde hon 71 år även om hennes utseende säger något helt annat.

Skulle du någonsin ha trott att den här kvinnan föddes 1949? Utifrån bilderna som hon delade på sin enormt populära Instagramsida skulle man inte kunna tro det. Vera Wang, född i New York men av kinesiskt ursprung och känd för sina vackra bröllopsklänningar, är helt enkelt en "ung gammal kvinna".

Med sina magmuskler, sin smala kroppsbyggnad, sportiga kläder och fräcka utseende har hon bokstavligen förtrollat ​​sina fans, som är förvånade över hennes utseende och önskar henne allt gott i livet inför hennes 71-årsdag.

Wang kan verkligen misstas, vid första ögonkastet, för en kvinna i 40-års åldern och säkerligen har hennes ungdomliga utseende varit - och fortsätter att vara - ett av de mest diskuterade ämnena som rör henne.

Advertisement

Till dem som frågade henne vad det är som gör att hon lyckas hålla sig i form, svarar designern genom att ange fyra pelare i sitt liv: arbete, sömn, en vodka-cocktail och begränsad exponering för solen.

Stylisten är inte särskilt förtjust i att träna och kanske är det även av denna anledning som hennes 71 år är så överraskande.

De är kanske inte giltiga "principer" för alla, men säkert kan denna kvinna vara en inspiration för alla de människor som tror sig vara "ödesdömda" att åldras och att kroppen nästan oundvikligen efter en viss ålder måste bli lidande.

Att ta hand om dig själv och inte bli besatt av tanken på att åldras är dock en inställning som hjälper dig att kunna njuta av varje ögonblick, utan för mycket ångest eller negativa tankar.
 

Åldern kan inte och bör inte vara ett hinder och Vera Wang har verkligen bevisat detta och vi hoppas för hennes skull att det kommer att fortsätta vara så lång tid framöver!

Tags: MärkligtOtroligtMode
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack