En man delar sitt tips på hur man kan laga en dragkedja endast med hjälp av en gaffel - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man delar sitt tips på hur man kan…
De sa att hennes son inte skulle bli mer än 11 år gammal, 62 år senare är han fortfarande vid liv och har ett leende på läpparna Ett par räddar en björnunge som håller på att drunkna efter att huvudet fastnat i en plastburk

En man delar sitt tips på hur man kan laga en dragkedja endast med hjälp av en gaffel

Av sofia
4.123
Advertisement

Det är ett av de där små men stora vardagliga problemen som alla, vid ett eller annat tillfälle, har råkat ut för. Vem av er har aldrig råkat använda en väska, jacka, kappa eller byxor och plötsligt stått där med en trasig dragkedja?

Vi är säkra på att det är en av de mest vanliga och hatade problemen som finns, en av de saker som när som helst verkligen kan orsaka oss mycket problem. Hur kan man då lösa det? Och framför allt hur kan man snabbt stänga en dragkedja som har bestämt sig för att inte fungera som tidigare? Om du tror att det är en av de saker som kräver tid och tålamod och att du kanske tvingas kasta dessa kläder eller accessoarer, bör du först prova detta innan du fattar ditt slutliga beslut. Den här metoden som delas av en person på Twitter kanske passar dig.

Det finns de som ironiskt nog kommenterat videon om detta praktiska och vardagliga "trick" och gått så långt som att säga "Jag skulle nästan vilja ha sönder ett blixtlås med flit"... Även om det är lite överdrivet har vi dock inte svårt att tro det eftersom detta knep som Jesse Torres visar för att reparera dragkedjor är både enkelt och endast kräver användningen av en gaffel.

Du läste rätt, precis som det visas i videon räcker det med att sätta in förslutningen i två piggar av gaffeln så att den kan hållas fast av verktyget. Nu blir det plötsligt mycket lättare att fästa ändarna i de två "skenorna" än om vi inte använder en gaffel och vår dragkedja kommer att kunna stängas. Naturligtvis kan det hända att den öppnas igen vid senare användning, men under tiden kan du i alla fall se till att dina kläder eller väskor är stängda. För att vara helt säker räcker det med att sy eller fästa något litet som stoppar den i slutet av dragkedjan.

Det är en av de där verkligen geniala lösningarna som hjälper till att snabbt lösa ett klassiskt vardagligt problem som, förr eller senare, kan hända alla. Det stämmer verkligen att man ibland kan komma på enkla men lysande idéer för att lösa problem som vi tror är olösliga. Har du någonsin försökt fixa en blixtlås på detta sätt?

Nedan finner du länken till videon som delats av Jesse Torres:

https://twitter.com/jstorres/status/1186726562105683968?

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack