En hund räddar 7 katter som övergivits i en låda och "adopterar" dem som att hon vore deras mamma - TittaPaVideon.se
x
En hund räddar 7 katter som övergivits…
En autistisk pojke gråter av glädje när mamman tar med sig hans favoritmat hem efter månader i karantän Istället för att färga utväxten uppmanar den här frisören sina kunder till att stolt visa upp sitt gråa hår

En hund räddar 7 katter som övergivits i en låda och "adopterar" dem som att hon vore deras mamma

04 Juni 2020 • Av sofia
15.011
Advertisement

Det underbara beteende som hundar kan uppvisa kommer aldrig att upphöra att förvåna oss. Ibland lyckas dessa djur överraska oss på sätt som vi aldrig hade kunnat förvänta oss och utföra lojala, modiga, användbara och till och med heroiska gester.

Fråga Whitney Braley, kvinnan som bor tillsammans med Banner, en fantastisk siberian husky, som har blivit känd för den fantastiska gesten hon gjorde. Vad pratar vi om? Jo, om en heroisk räddning av djur som tillhör en helt annan ras än hennes egen, nämligen kattungar.

via: Metro
Vi vet att djur inte lägger någon vikt vid skillnader. Det finns något som otvivelaktigen lyckas ena dem särskilt i svåra situationer och ur dessa föds underbara berättelser om omtanke och vänskap. Detta var också fallet för Banner, denna charmiga siberian husky, som är specialtränad för att varje dag, fungera som assistanshund för sin funktionshindrade matte som lider av ångest.
 
Medan hunden gick runt i ett trädbevuxet område inte långt hemifrån, stötte hon på något som berörde henne starkt. I en försluten kartong låg det 7 nyfödda kattungar, övergivna i kylan och i fullständig ensamhet. Banners ingripande var för de små kattungarna en räddning. Kattungarna höll faktiskt långsamt på att dö och rörde sig knappt.
 

Förmodligen trodde den grymma personen som hade lämnat kattungarna där att ingen skulle hitta dem. Något som han eller hon minst sagt borde skämmas över. Lyckligtvis kände Banner att något var fel och beslutade sig omedelbart för att ta med sig dem hem.

Advertisement

Hon lyckades naturligtvis med Whitneys hjälp ta hand om dem och rädda dem från den svåra situation som de hamnat i. Om det inte varit för denna siberian husky, är det faktiskt mycket troligt att kattungarna inte skulle ha överlevt.

Kattungarna flyttade in i Whitneys hus och adopterades "faktiskt" av Banner, som tog hand om dem precis som en mamma. Moderlig kärlek och omtanke för att hjälpa de i nöd är känslor som denna bedårande hund verkligen har förstått och nu får vi bara hoppas att ungarna som hon har räddat snart kommer att hitta en mänsklig familj som kan ta hand om dem. Denna fyrbenta hjältinna gjorde verkligen ett bra jobb!

Tags: HundarKatterRörande
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack