Domaren ber en autistisk flicka delta vid en hundtävling med sitt gosedjur, precis som att det var en riktig hund - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Domaren ber en autistisk flicka delta…
Den här Rottweilern vaktar brödet varje gång hennes ägare går hemifrån Familjen är fattig och har inte råd att köpa leksaker så denna 10 år gamla pojke tillverkar sina favoritfigurer av modellera

Domaren ber en autistisk flicka delta vid en hundtävling med sitt gosedjur, precis som att det var en riktig hund

Av sofia
8.858
Advertisement

Det råder ingen tvekan om att det idag, som aldrig förr, är en sällsynt händelse att bevittna vackra medmänskliga och vänliga gester, som överraskar oss positivt och värmer våra hjärtan, som om vi - tyvärr - i allt högre grad vant oss vid negativitet och själviskhet. Det spelar ingen roll om detta sker genom enkla och till synes självklara gester, de är fortfarande minnesvärda episoder som förtjänar att hyllas, eftersom de ger oss förtroendet för mänskligheten åter.

Flickan med autism och domaren i en hundtävling som vi nu ska prata med dig om apropå detta var huvudpersoner i ett mycket vackert scenario, som var både roligt och inkluderande på samma gång.

image: reddit

Allt hände under en American Kennel Club (AKC) skönhetstävling för hundar, där en domare, klädd i ljusrosa klänning, inte kunde låta bli att lägga märke till en tjej som på läktaren följde showen med en gosedjurshund i handen.

image: reddit

Den lilla flickan, som lider av autism, förväntade sig säkert aldrig att mannen, framför alla, skulle komma fram till henne och börja undersöka hennes gosedjur precis som om den var en av de andra konkurrenterna i tävlingen. Domaren låtsades som att den var en riktig hund och tittade inte bara noga på gosedjuret, utan föreslog även att flickan skulle ta med den på en promenad inne på utställningsområdet.

Advertisement

Den lilla flickan kunde inte ha varit mer lycklig över denna oplanerade och oväntade händelse. Bara vid tanken på att hennes älskade lilla hund var med i tävlingen precis som alla andra, lyste hennes ansikte upp och den vackra situationen som skapades tillsamans med domaren avslutades med en kärleksfull kram mellan de två och var verkligen unik.

image: reddit

Denna man som var klädd i rosa visade att det räcker med lite för att göra en annan människa lycklig och lysa upp någons dag just för att det är oväntat. Empati och mänsklighet är trots allt känslor inom allas räckvidd och det kostar ingenting att använda dem när det är möjligt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack