En kvinna som blivit bedragen kan med tiden bli mer stark och mer elak - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna som blivit bedragen kan med…
Den här katten

En kvinna som blivit bedragen kan med tiden bli mer stark och mer elak

Av sofia
1.329
Advertisement

När vi blir utsatta för otrohet verkar det som om hela världen faller samman, att vårt liv inte längre har en mening, ingen riktning att följa, att vi inte längre har har något syfte och vi känner oss besegrade, skyldiga till att ha gjort något fel. Ändå, efter att den akuta fasen av psykologisk smärta har gått över, börjar vi förstå att all den smärtan, allt lidande, har hjälpt oss att bli mer mogna, starka och kanske till och med lite mer... "elaka".

image: Pixabay

Ett av de misstagen som många gör, särskilt kvinnor, är att hämnas för det man utsatts för, för kärlek som nekats från ex-partnern. Om man hämnas betyder det att man ännu inte lyckats lägga bakom sig det som har varit, det man har gått igenom, med allt det oändliga lidande och de inre svårigheterna som detta innebär.

Man måste försöka kasta bort alla negativa tankar och fokusera på sig själv, göra vad man vill göra, följa sin passion, sina önskningar, sina behov. För kvinnor framför allt är det svårt att övertyga sig själv om att sann kärlek kan existera efter en bitter otrohet...

Det du kan lära dig av en besvikelse i kärlek är att du har blivit starkare, att du har hopp för din framtid trots den depression du gått igenom, de tårar du fällt för någon som aldrig riktigt brytt sig om din mentala hälsa. En föredetta partner som med tiden gång kanske inte förtjänade din uppmärksamhet och tillgivenhet.

Du lär dig med tiden att omedelbart rida på vågen av missnöje, av ensamhet och lidande för otroheten. Som kvinna kan du förvandla allt detta till mognad, erfarenhet och en liten nypa... elakhet!

Tags: PsykologiKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack