Rätt partner kommer att förälska sig i ditt sinne och acceptera dig för den du är utan filter och utan masker - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Rätt partner kommer att förälska…
En brasiliansk kyrka tillägnar en familj i svårighet kyrkoavgiften för att de ska kunna köpa ett nytt hus Jag är inte en perfekt mamma, men jag försöker varje dag att vara en bra mamma

Rätt partner kommer att förälska sig i ditt sinne och acceptera dig för den du är utan filter och utan masker

Av sofia
627
Advertisement

Många kvinnor som söker efter en själsfrände undrar hur "rätt partner" kommer att se ut och fantiserar om vilka egenskaper den kan ha. Det som är säkert är att den viktigaste egenskapen som rätt människa borde ha är att bli kär i dig för den du är, hela dig, med dina styrkor och dina brister. För när du verkligen älskar någon vill du inte ändra den eller göra den annorlunda och du blir även kär i den personens brister.

via: BBC Future
image: Needpix

Denna person, till skillnad från de andra du mött tidigare, kommer att acceptera dig för den du är, utan filter eller masker.

Dina egenheter kommer att bli trevliga saker i hans eller hennes ögon, och ditt lysande sinne fullt av idéer kommer att ses som något speciellt, inte något att frukta.

Den rätta personen kommer inte att vara en domare, utan kommer att vara en äventyrspartner som ger dig stöd i ditt resonemang och dina bekymmer. Det är en person som aldrig kommer att få dig att känna dig konstig eller som att ni är långt ifrån varandra, även om ni har olika idéer, för din galenskap kommer att göra din partner komplett. Rätt person kommer aldrig att vara rädd att möta dig eller diskutera med dig eftersom den vet att du alltid kan prata om allt och att ni tillsammans kan lösa alla problem.
 

image: Pexels

Intensiteten och styrkan i din kärlek kommer inte att verka skrämmande och din partner kommer aldrig att bli överväldigad och kommer aldrig att be dig om en paus eftersom hen är säker på dig och din kärlek.

Rätt person är glad över att spendera sitt liv vid din sida och försöker alltid att lyfta dig, inte skada dig, ljuga för dig eller lämna dig ensam.


Era själar kommer att förenas och era hjärtan kommer att passa ihop.

Tags: PsykologiKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack