Dessa 7-åriga flickor anses vara de vackraste tvillingarna i världen och har redan en framtid inom modevärlden - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Dessa 7-åriga flickor anses vara de…
Den här hunden övergavs i en plastpåse, men räddades och blev adopterad av sin nya familj När vi förlorar de människor vi håller av kan vi fortfarande behålla dem i våra hjärtan

Dessa 7-åriga flickor anses vara de vackraste tvillingarna i världen och har redan en framtid inom modevärlden

Av sofia
21.922
Advertisement

"Äpplet faller inte långt från trädet" är ett mycket populärt talesätt som hänvisar till det faktum att barn ofta är mycket lika sina föräldrar. I många fall är detta positivt, medan det i andra fall kan hända att du ärver deras  dåliga egenskaper. Hur som helst är barn fortfarande barn och en förälder accepterar dem kärleksfullt som de är. Tvillingarna, Leah Rose och Ava Marie Clements, å andra sidan, har turen att ha ärvt sin mammas och pappas skönhet. Med två modellföräldrar kunde äpplet inte falla långt från trädet...
 

Både Kevin och Jaqi Clements arbetar inom modebranschen och överförde sina magnetiska ögon till sina barn. Parets första barn, Chase Robert, ärvde också en extraordinär skönhet. Tvillingarna som föddes 2010, Leah och Ava, har alltid uppskattats för sin skönhet och naturligtvis, likhet: "Så länge jag kan minnas, har främlingar kommit fram för att titta i vagnen och frågat mig om Leah och Ava var tvillingar. Sedan kom det alltid fraser som, Wow, vad vackra de är. Du borde verkligen fundera över en modellkarriär för dem" berättar Jaqi. Tvillingarnas mamma har vid ett flertal tillfällen funderat över att låta sina döttrar starta en modellkarriär.

Några år senare bestämde sig deras mamma att det var dags att fråga sina döttrar om de skulle vilja bli modeller och starta en karriär, parallellt med skolan och idrotten. Tvillingarna var nu 7 år gamla, och som mamman berättar, var de verkligen mycket glada över att starta samma karriär som sina föräldrar.

Advertisement

Sagt och gjort, skapade mamman ett Instagram-konto för sina döttrar, som hon personligen hanterar, där hon började publicera de första bilderna av sina barn, tagna i hennes garage med en gammal kamera. Tvillingarna fick omedelbart stor framgång och efter bara ett år hade deras konto redan fått nästan en miljon följare. För många anses de två flickorna vara de vackraste tvillingarna i världen.

Utöver Instagram-kontot skrev Leah och Ava samma år kontrakt med två modellagenturer som anlitat dem för ett flertal klädmärken.

Advertisement

Bilderna på Instagram och fotosessionerna är för närvarande mer en hobby än ett riktigt jobb. Dessutom är de jobben som flickorna anlitas för alltför dyra, på grund av de höga resekostnaderna för att nå fotostudior och andra utgifter som till exempel övernattning på hotell och restaurangmåltider.

"Många tror att föräldrar som vi tjänar mycket pengar eftersom våra barn arbetar inom modevärlden. Fel! I vårt fall spenderar vi mycket mer pengar för att stötta våra barns karriär än vad vi tjänar. Förmodligen är det så även för många andra" säger Jaqi. Men mamman till dessa tre vackra barn tror att denna initiala investering kommer att återbetala dem alla i framtiden.
 

Advertisement

För närvarande har flickorna roligt och ser fram emot att bära nya kläder och få nya vänner på uppsättningarna. Det verkar som att de har en ljus framtid och vi kommer förmodligen fortfarande att höra mycket om dem under de kommande åren.

Tags: BarnFotografi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack