Den här hästen har en förtrollande man och verkar tagen ur en saga - TittaPaVideon.se
x
Den här hästen har en förtrollande…
Föräldrarna filmar sina tvillingar som kramar om varandra medan de sover bara några dagar efter förlossningen Berättelsen om James Anderson, den brittiska rörmokaren som arbetar gratis för de mindre lyckligt lottade

Den här hästen har en förtrollande man och verkar tagen ur en saga

15 Oktober 2019 • Av sofia
2.384
Advertisement

Storm är namnet på en vacker Haflinger-häst som bor i Nederländerna tillsammans med sin ägare Naomi Beckers. Den här hästens skönhet beror framför allt på hennes mycket tjocka och platinablonda man som får den att se ut som att den var tagen ur en saga. Storm har jämförts med Rapunzel och hennes prakt har erövrat tusentals användare på webben. Instagram-sidan tillägnad Storm har nästan 50 tusen följare och hundratals bilder som visar hästen tillsammans med sin ägarinna. Det som verkligen har lockat alla dessa användare är det faktum att Naomi och Storm delar samma identiska "hår" - långt, vågigt och blont!

Storm är inte den enda Haflinger-hästen som har en vågig man men i de flesta fall börjar "lockarna" bli mer raka vartefter det att hästen växer. Storm är helt klart ett underbart undantag, eftersom hon lyckades behålla sina fantastiska lockar fram till 10 års ålder. Naomi ville ursprungligen bara publicera några få bilder av Storm på Instagram, men sedan blev hon överväldigad av den popularitet och all den entusiasm som bilderna väckte hos användare.
 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

En häst som verkar tagen ur en saga.

Tags: DjurHästarFotografi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack